Gizli bir Serdar Ortaç fanı olduğum haftalar ilerledikçe ortaya çıkıyor... @Maskeli Fedai
Rica ederim.@Sherlock şaşırttı Tarkan adına teşekkürler en yüksek puanını aldık Tarkan şarkıları içerisinde@Maskeli Fedai
Gizli bir Serdar Ortaç fanı olduğum haftalar ilerledikçe ortaya çıkıyor... @Maskeli Fedai
Rica ederim.@Sherlock şaşırttı Tarkan adına teşekkürler en yüksek puanını aldık Tarkan şarkıları içerisinde@Maskeli Fedai
Bitti Rüya@Cervantes'in oyları:
Öncelikle tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.Bu hafta gerçekten çok zorlandım. Seçilen şarkıların çoğunluğu çok iyiydi ve ben tüm şarkıları 3 kez dinledim haksızlık olmasın diye. O yüzden düşük verdiğim arkadaşlar lütfen kusura bakmasınlar.
11 Puan: Merve Özbey - Topsuz Tüfeksiz
10 Puan: Tarkan - Öp
9 Puan: Teoman - İki Yabancı
8 Puan: MFÖ - Tam Ortasındayım
7 Puan: Candan Erçetin - Parçalandım
6 Puan: Pinhani - Sevmekten Usanmam
5 Puan: Model - Antidepresan Gülümsemesi
4 Puan: Serdar Ortaç - Karabiberim
3 Puan: Mor ve Ötesi - Deli
2 Puan: Hadise - Deli Oğlan
1 Puan: MaNga - Bitti Rüya
@Tolstoyevski dostuna düşük mü verdin yoksa 😳😳@Turkuazz 'a zorla oy kullandırttılar. Şansına
Yalnız benim oylarda biraz karışık. Kusurma bakma1 eldeki parmak saysından az. @Maskeli Fedai
Yok artık.Bitti Rüyaçok manidar
Kim elenecek hiç bilmiyorum, aşırı heyecanlıyım.
Ben de öyleyim ama senden üst başkanım.Ben cüri başkanıyım
Kim elenecek hiç bilmiyorum, aşırı heyecanlıyım.
Elde daha iyileri var Sherlock beyciğim.Sıvaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Rica ederim Özgür beyciğim.Yalnız umarım bu şarkıyı erken harcamamışsındır.
Rica ederim.
Sarayda çok güzel ağırlamıştın bizi sayın admin, bunlar hep onun etkileri.Rica ederim.
5-6 dediniz ancak ben 8 vermiştim, daha ne yapayım...Saptama doğru ama çok severim.@Tolstoyevski
Tuhaf bir oylama daha.@Cervantes'in oyları:
Öncelikle tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.Bu hafta gerçekten çok zorlandım. Seçilen şarkıların çoğunluğu çok iyiydi ve ben tüm şarkıları 3 kez dinledim haksızlık olmasın diye. O yüzden düşük verdiğim arkadaşlar lütfen kusura bakmasınlar.
11 Puan: Merve Özbey - Topsuz Tüfeksiz
10 Puan: Tarkan - Öp
9 Puan: Teoman - İki Yabancı
8 Puan: MFÖ - Tam Ortasındayım
7 Puan: Candan Erçetin - Parçalandım
6 Puan: Pinhani - Sevmekten Usanmam
5 Puan: Model - Antidepresan Gülümsemesi
4 Puan: Serdar Ortaç - Karabiberim
3 Puan: Mor ve Ötesi - Deli
2 Puan: Hadise - Deli Oğlan
1 Puan: MaNga - Bitti Rüya
Seni de kaybedersek bu bilmem ne ötesini kimse durduramazGizli bir Serdar Ortaç fanı olduğum haftalar ilerledikçe ortaya çıkıyor... @Maskeli Fedai
Rica ederim.Öp sevdiğim bir Tarkan şarkısı evet.
Böylesi çok daha iyi, uğraşmıyorum işte ne güzel.Bence bu hiç iyi hareketler değil
Ha dur sen antiydin dimi, şimdi anladım.Ne hali varsa görsün. Masumlar Apartmanı sonsuza dek kariyerindeki tek tutan dizisi olarak kalacaktır.
Daha önce vermiştim@Tolstoyevski dostuna düşük mü verdin yoksa 😳😳
Oy verirken iyi niyetimi kullanmasam @Çiğdem e 6 vercektimYok artık.
Kudur sende.Alt üst olaylarına @Maskeli Fedai ile gir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?