Elenen yarışmacıları boşver şimdi devam edecek olanlara bakalım.Yarışmacı sayısı azaldığı için oy kullananlar da olacaktır. 40'ı rahat buluruz. Tabii elenen yarışmacılarımız yarışmaya küsmezse.
Elenen yarışmacıları boşver şimdi devam edecek olanlara bakalım.Yarışmacı sayısı azaldığı için oy kullananlar da olacaktır. 40'ı rahat buluruz. Tabii elenen yarışmacılarımız yarışmaya küsmezse.
@phoebebuffay rakibine niye yardım ediyor orayı anlamadım.Elenen yarışmacıları boşver şimdi devam edecek olanlara bakalım.Ben yine eldekileri bitirdim 9. haftaya güzel bir Superman gider diye düşünüyorum.Tabi her türlü fikre açığım.@phoebebuffay
Rakibinin yardıma ihtiyacı olduğu için olabilir mi.@phoebebuffay rakibine niye yardım ediyor orayı anlamadım.
Deli Oğlan da olabilir. Bence Superman daha iyi bir şarkı ama forumda hangisi daha iyi gider bilemiyorum.Elenen yarışmacıları boşver şimdi devam edecek olanlara bakalım.Ben yine eldekileri bitirdim 9. haftaya güzel bir Superman gider diye düşünüyorum.Tabi her türlü fikre açığım.@phoebebuffay
@denizz19 gibi bencil ve rekabetçi biri değilim.@phoebebuffay rakibine niye yardım ediyor orayı anlamadım.
Diğeri erken harcanır mı ki dedim, o zaman bunun üstünde biraz daha durmam lazım.Deli Oğlan da olabilir. Bence Superman daha iyi bir şarkı ama forumda hangisi daha iyi gider bilemiyorum.
------
@denizz19 gibi bencil ve rekabetçi biri değilim. Gerekirse rakiplerime yardım da ederim, amacım eğlenmek.
Rakibinin yardıma ihtiyacı olduğu için olabilir mi.Hem fikirleri de gayet doğru.
MvÖ Hadise'ye 1 puanla elensin o zaman görürüm ben sizi.Deli Oğlan da olabilir. Bence Superman daha iyi bir şarkı ama forumda hangisi daha iyi gider bilemiyorum.
------
@denizz19 gibi bencil ve rekabetçi biri değilim.Gerekirse rakiplerime yardım da ederim, amacım eğlenmek.
Hadise ile beraber tek tek tüm rakiplerimizi eleyip finale çıkacağız.MvÖ Hadise'ye 1 puanla elensin o zaman görürüm ben sizi.
Finalde de ikimiz de kazanmış olacağız.Hadise ile beraber tek tek tüm rakiplerimizi eleyip finale çıkacağız.@slhttnmtl
Bence de rakiplerine yardım etmelisin zaten senin sanatçından bir cacık olacağı yokDeli Oğlan da olabilir. Bence Superman daha iyi bir şarkı ama forumda hangisi daha iyi gider bilemiyorum.
------
@denizz19 gibi bencil ve rekabetçi biri değilim.Gerekirse rakiplerime yardım da ederim, amacım eğlenmek.
Hiç şakaya gelemiyorsun.Bence de rakiplerine yardım etmelisin zaten senin sanatçından bir cacık olacağı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?