Merve’yi de yıkamazlarMerveyi![]()
Merve’yi de yıkamazlarMerveyi![]()
Sağlam meşe odunundan deynek falan getir akşama bize hem ayakta tutunmaya hemde kütüklerin kafasına vurmayaSen rahat ol Serdar reisi kimse yıkamaz![]()
Ben her zaman ayaktayım zatenSağlam meşe odunundan deynek falan getir akşama bize hem ayakta tutunmaya hemde kütüklerin kafasına vurmaya![]()
![]()
![]()
Deynek serdarcğımaBen her zaman ayaktayım zatensenin oklavanın gücü mü bitti yoksa
![]()
Ben yanlış anlamışım pardonDeynek serdarcğıma![]()
![]()
Oklava gücüyle direniyoruz zaten
![]()
Şu şarkısından bahsediyorsun sanırım.Onunla da mı yarıştı? 😱 Bir şarkısını seviyorum onun, ama şuan hangisi bilmiyorum.![]()
Evet, mesajı yazdıktan sonra bakmıştım, buydu.Şu şarkısından bahsediyorsun sanırım.
Adam ayakta duramıyor bunlarla uğraşıyorBen yanlış anlamışım pardonSerdar reise bir şey olmaz, elenmez kolay kolay
![]()
Elinde hangileri kaldı bilmiyorum. Ama çok da kendine güvenme derim.İki elenme korkusu yaşar final puanı alırım daha ne.![]()
Serdar Ortaç'ın tek destekçisi sensin zaten, herkes anti bu adama.Geliriz geliriz![]()
Adam ayakta duramıyor bunlarla uğraşıyorElenip elenmemeyle değilde sevenini görünce benden başka seviniyor adam
![]()
![]()
![]()
Kaliteden anlamıyorlar işteElinde hangileri kaldı bilmiyorum. Ama çok da kendine güvenme derim.
------
Serdar Ortaç'ın tek destekçisi sensin zaten, herkes anti bu adama.@Çiğdem
Aa 100 kere yazdım istifa ettim ben burdan.Elinde hangileri kaldı bilmiyorum. Ama çok da kendine güvenme derim.
------
Serdar Ortaç'ın tek destekçisi sensin zaten, herkes anti bu adama.@Çiğdem
Hala konudasın ama. Ne iş?Aa 100 kere yazdım istifa ettim ben burdan.![]()
E bu hafta buralardayız ya.Hala konudasın ama. Ne iş?![]()
Sevdin demek şarkıyı diye yorumladım
Ya ya sormaSevdin demek şarkıyı diye yorumladım![]()
Senin oyların zaten maksimum 3 puan olur o sebeple senden beklentim yok he 4 alsam şaşırırım o dereceYa ya sorma![]()
Merve anladı senin yerle yeksan olacağını bu ondan şarkıyı çıkardı zaar
![]()
en azından benim oylarımla yerle yeksan olacağını
![]()
Nankör seniSenin oyların zaten maksimum 3 puan olur o sebeple senden beklentim yok he 4 alsam şaşırırım o derece![]()