İlk haftalar kalabalık olduğu için sırıtmıyordu demekNankör seni
1. Hafta 4
2. Hafta 4
3. Hafta 2
4. Hafta 2
5. Hafta 3
6. Hafta 1
7. Hafta 1 girdim
İlk haftalar kalabalık olduğu için sırıtmıyordu demekNankör seni
1. Hafta 4
2. Hafta 4
3. Hafta 2
4. Hafta 2
5. Hafta 3
6. Hafta 1
7. Hafta 1 girdim
Aynı puanda verme özelliği gelse gerçekten çok daha adil puan veririm bazen bu kadar düşük vermeyi hak etmeyenlere mecbur düşük veriyorum diğerlerinin gerisinde kalıyor diye.Ya şaka gibi, bu sefer de üstten 1 kere dinleyerek oy kullanayım -15 almamak için dedim ama çok beğendim. Gerçi üst sıralarda daha üste koymak istediğim şarkılar vardı 2 tane, keşke bize de gelse şu aynı puandan milyon tane verebilme şeysi.
Üşenmezsem değiştirmeye çalışırım ama bu haliyle çok beğendim, bundan sonra oy verdiğim sürece böyle yapayım bari. Gerçi bariz iyi ve kötü şarkıların olması da bir etkendir ama.
Sayın Gs’li dostum bu @MasacRE kütüğü zamanında sen Yalın abimizle yarışır iken seni bile sattı, @The_Erinch abimi hayli hayli satar.
5 yada 6 gün yokum ben yada 1 hafta sonra gelcem.Giremicem bura şimdilik jürilikde yokum.zaten ben sana gönderdim.Geleceğim zaman yazarım sanaŞu şarkısından bahsediyorsun sanırım.
@MasacRE denen kütüğün yaptığı o hareket yine aklıma geldi tüylerim ürperdi.. Yoldaşını gözünü kırpmadan harcadı ustaaa..Sayın Gs’li dostum bu @MasacRE kütüğü zamanında sen Yalın abimizle yarışır iken seni bile sattı, @The_Erinch abimi hayli hayli satar.
Şuan çok tedirgin oldum.. İzmirden Manisa ya 1 puan mı geliyor yoksa 😵😱 @MasacRESayın Gs’li dostum bu @MasacRE kütüğü zamanında sen Yalın abimizle yarışır iken seni bile sattı, @The_Erinch abimi hayli hayli satar.
32'ye ulaştık. 40'a yaklaşırız her zamanki gibi.@kerem kaç oy geldi?
İyi gelmiş, 40 olursa daha iyi olur.32'ye ulaştık. 40'a yaklaşırız her zamanki gibi.
Ya şaka gibi, bu sefer de üstten 1 kere dinleyerek oy kullanayım -15 almamak için dedim ama çok beğendim. Gerçi üst sıralarda daha üste koymak istediğim şarkılar vardı 2 tane, keşke bize de gelse şu aynı puandan milyon tane verebilme şeysi.
Üşenmezsem değiştirmeye çalışırım ama bu haliyle çok beğendim, bundan sonra oy verdiğim sürece böyle yapayım bari. Gerçi bariz iyi ve kötü şarkıların olması da bir etkendir ama.
Herkes kafasına göre puan verirse yarışma amacından sapar. Zor biliyorum ama böylesi herkes için daha sağlıklı.Aynı puanda verme özelliği gelse gerçekten çok daha adil puan veririm bazen bu kadar düşük vermeyi hak etmeyenlere mecbur düşük veriyorum diğerlerinin gerisinde kalıyor diye.
Yeni jüri üyelerimiz de mevcut.İyi gelmiş, 40 olursa daha iyi olur.
Kendileri mi istedi oy kullanmak? 😱 Ben sunarken kimse oy vermiyordu!Yeni jüri üyelerimiz de mevcut.
Neyse o zaman hepimiz aldığımıza razı olacağız.Herkes kafasına göre puan verirse yarışma amacından sapar. Zor biliyorum ama böylesi herkes için daha sağlıklı.
------
Yeni jüri üyelerimiz de mevcut.
Yarışmacı sayısı azaldığı için oy kullananlar da olacaktır. 40'ı rahat buluruz. Tabii elenen yarışmacılarımız yarışmaya küsmezse.Kendileri mi istedi oy kullanmak? 😱 Ben sunarken kimse oy vermiyordu!
Oy sayısı ne kadar artarsa güzel olur da, hiç zannetmiyorum. Neyse...Yarışmacı sayısı azaldığı için oy kullananlar da olacaktır. 40'ı rahat buluruz. Tabii elenen yarışmacılarımız yarışmaya küsmezse.