Merve’yi de yıkamazlarMerveyi
Merve’yi de yıkamazlarMerveyi
Sağlam meşe odunundan deynek falan getir akşama bize hem ayakta tutunmaya hemde kütüklerin kafasına vurmayaSen rahat ol Serdar reisi kimse yıkamaz
Ben her zaman ayaktayım zaten senin oklavanın gücü mü bitti yoksaSağlam meşe odunundan deynek falan getir akşama bize hem ayakta tutunmaya hemde kütüklerin kafasına vurmaya
Deynek serdarcğıma Oklava gücüyle direniyoruz zatenBen her zaman ayaktayım zaten senin oklavanın gücü mü bitti yoksa
Ben yanlış anlamışım pardon Serdar reise bir şey olmaz, elenmez kolay kolayDeynek serdarcğıma Oklava gücüyle direniyoruz zaten
Şu şarkısından bahsediyorsun sanırım.Onunla da mı yarıştı? 😱 Bir şarkısını seviyorum onun, ama şuan hangisi bilmiyorum.
Evet, mesajı yazdıktan sonra bakmıştım, buydu.Şu şarkısından bahsediyorsun sanırım.
Adam ayakta duramıyor bunlarla uğraşıyor Elenip elenmemeyle değilde sevenini görünce benden başka seviniyor adamBen yanlış anlamışım pardon Serdar reise bir şey olmaz, elenmez kolay kolay
Elinde hangileri kaldı bilmiyorum. Ama çok da kendine güvenme derim.İki elenme korkusu yaşar final puanı alırım daha ne.
Serdar Ortaç'ın tek destekçisi sensin zaten, herkes anti bu adama. @ÇiğdemGeliriz geliriz
Adam ayakta duramıyor bunlarla uğraşıyor Elenip elenmemeyle değilde sevenini görünce benden başka seviniyor adam
Kaliteden anlamıyorlar işteElinde hangileri kaldı bilmiyorum. Ama çok da kendine güvenme derim.
------
Serdar Ortaç'ın tek destekçisi sensin zaten, herkes anti bu adama. @Çiğdem
Aa 100 kere yazdım istifa ettim ben burdan.Elinde hangileri kaldı bilmiyorum. Ama çok da kendine güvenme derim.
------
Serdar Ortaç'ın tek destekçisi sensin zaten, herkes anti bu adama. @Çiğdem
Hala konudasın ama. Ne iş?Aa 100 kere yazdım istifa ettim ben burdan.
E bu hafta buralardayız ya.Hala konudasın ama. Ne iş?
Sevdin demek şarkıyı diye yorumladım
Ya ya sorma Merve anladı senin yerle yeksan olacağını bu ondan şarkıyı çıkardı zaar en azından benim oylarımla yerle yeksan olacağınıSevdin demek şarkıyı diye yorumladım
Senin oyların zaten maksimum 3 puan olur o sebeple senden beklentim yok he 4 alsam şaşırırım o dereceYa ya sorma Merve anladı senin yerle yeksan olacağını bu ondan şarkıyı çıkardı zaar en azından benim oylarımla yerle yeksan olacağını
Nankör seniSenin oyların zaten maksimum 3 puan olur o sebeple senden beklentim yok he 4 alsam şaşırırım o derece