eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 8. Hafta

Yarışmacı sayısı azaldığı için oy kullananlar da olacaktır. 40'ı rahat buluruz. Tabii elenen yarışmacılarımız yarışmaya küsmezse. :A
Elenen yarışmacıları boşver şimdi devam edecek olanlara bakalım. :A Ben yine eldekileri bitirdim 9. haftaya güzel bir Superman gider diye düşünüyorum. :A Tabi her türlü fikre açığım. :A @phoebebuffay

Elenen yarışmacıları boşver şimdi devam edecek olanlara bakalım. :A Ben yine eldekileri bitirdim 9. haftaya güzel bir Superman gider diye düşünüyorum. :A Tabi her türlü fikre açığım. :A @phoebebuffay
Deli Oğlan da olabilir. Bence Superman daha iyi bir şarkı ama forumda hangisi daha iyi gider bilemiyorum. :A
------

@phoebebuffay rakibine niye yardım ediyor orayı anlamadım. :A
@denizz19 gibi bencil ve rekabetçi biri değilim. :A Gerekirse rakiplerime yardım da ederim, amacım eğlenmek. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem and slhttnmtl
Deli Oğlan da olabilir. Bence Superman daha iyi bir şarkı ama forumda hangisi daha iyi gider bilemiyorum. :A
------

@denizz19 gibi bencil ve rekabetçi biri değilim. Gerekirse rakiplerime yardım da ederim, amacım eğlenmek. :A
Diğeri erken harcanır mı ki dedim, o zaman bunun üstünde biraz daha durmam lazım. :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
------

@denizz19 gibi bencil ve rekabetçi biri değilim. :A Gerekirse rakiplerime yardım da ederim, amacım eğlenmek. :A
Bence de rakiplerine yardım etmelisin zaten senin sanatçından bir cacık olacağı yok :F

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay