Bana kalırsa Unutuldular ile vites artıracağımı düşünüyordum ama beklediğimden kötü gitti.Bu haftadan sonra da herkes vitea arttırıyormuş, maşallah.
Bana kalırsa Unutuldular ile vites artıracağımı düşünüyordum ama beklediğimden kötü gitti.Bu haftadan sonra da herkes vitea arttırıyormuş, maşallah.
Hadiseye rakip buldum 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭Bu nerden çıktı 😱
@Billy Kane bu sezon Petek Dinçöz ile katılacaktı ama tatile gittiği için başvuruları kaçırdı.
Ben BŞB'ye katılmadan bir yere gidemezsin, onu da öğrenmem ve tecrübe etmem laızmEylül gibi gelecekmiş dedi, o zaman biz mezarda oalcağız gibi.@Çiğdem
O şarkıyı Gülşen gel gel sarışınım gel anlarsın ve bana haber ver
Son 3 kişide yine puanlama oluyor. Finalde ise kalan iki yarışmacıdan kimin kazanmasını istiyorsan onu söylüyorsun.İki kişi kaldımı nasıl oylama oluyor 1 2 puan arasında olmayacak harelde.yada 3 kişikjaldımı 1 ile 3 arasında oylama olmaz sanırım
Aa, en kötü şarkısına bilr rakip olamazHadiseye rakip buldum 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
Petek'i sevmem, iyi olmuş. Adaşıma düşük vermek istemezdim.@Billy Kane bu sezon Petek Dinçöz ile katılacaktı ama tatile gittiği için başvuruları kaçırdı.@Çiğdem @Maskeli Fedai @xemrexxx @Alos @serhatt @slhttnmtl @Emre Ozansoy @Özgür @eskici @phoebebuffay
Herkes de yarışmalar devam etsin diye bir yere gitmemi istemiyor. Beni düşünen yok.Ben BŞB'ye katılmadan bir yere gidemezsin, onu da öğrenmem ve tecrübe etmem laızm
Daha neler tecrübe edersin sennn 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭 @Çiğdem @xemrexxx @kerem @Emre OzansoyBen BŞB'ye katılmadan bir yere gidemezsin, onu da öğrenmem ve tecrübe etmem laızm
Hadise'yi göz göre göre harcamış, iyi oldu@Billy Kane bu sezon Petek Dinçöz ile katılacaktı ama tatile gittiği için başvuruları kaçırdı.@Çiğdem @Maskeli Fedai @xemrexxx @Alos @serhatt @slhttnmtl @Emre Ozansoy @Özgür @eskici @phoebebuffay
HaaaO şarkıyı Gülşen gel gel sarışınım gel anlarsın ve bana haber ver
@xBUGRAx seviyordu sanki Petek’i.@Billy Kane bu sezon Petek Dinçöz ile katılacaktı ama tatile gittiği için başvuruları kaçırdı.@Çiğdem @Maskeli Fedai @xemrexxx @Alos @serhatt @slhttnmtl @Emre Ozansoy @Özgür @eskici @phoebebuffay
Valla ben tek bu şarkısını dinledim dinlediğim bi sanatçı değil kendisini ama muhtemelen sevmediğim şarkıları olurdu@Billy Kane bu sezon Petek Dinçöz ile katılacaktı ama tatile gittiği için başvuruları kaçırdı.@Çiğdem @Maskeli Fedai @xemrexxx @Alos @serhatt @slhttnmtl @Emre Ozansoy @Özgür @eskici @phoebebuffay
Zaten toplasan 3 şarkısı vardır zaten 😁Petek'i sevmem, iyi olmuş. Adaşıma düşük vermek istemezdim.
Oh mis gibi gücün kuvvetin yerinde, BŞB bitene kadar biz sana çok iyi de bakarız. Sonra da arkandan su döker abbas yolcuHerkes de yarışmalar devam etsin diye bir yere gitmemi istemiyor. Beni düşünen yok.
Zormuş oda kardeşim be inşallah sevdiğim şarkılar başbaşa olmaz.Son 3 kişide yine puanlama oluyor. Finalde ise kalan iki yarışmacıdan kimin kazanmasını istiyorsan onu söylüyorsun.
Onun dışında seven yoktur zaten.@xBUGRAx seviyordu sanki Petek’i.
Derken izledin hareldeHadise'yi göz göre göre harcamış, iyi oldu
Haaa
Bir ora kalmıştı.Ben BŞB'ye katılmadan bir yere gidemezsin, onu da öğrenmem ve tecrübe etmem laızm
Petek'i sevmem, iyi olmuş. Adaşıma düşük vermek istemezdim.
Zaten toplasan 3 şarkısı vardır zaten 😁
Valla ben tek bu şarkısını dinledim dinlediğim bi sanatçı değil kendisini ama muhtemelen sevmediğim şarkıları olurdu
Bu şarkısını bilmeyen yoktur sanırım.Aa, en kötü şarkısına bilr rakip olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?