Ne ara oylamıştın?Ben bunu önceden oylamamış mıydım be
Ne ara oylamıştın?Ben bunu önceden oylamamış mıydım be
Yarışmanın 2.yarısına girdik sonuçta, erken sayılmaz. Ama Kış Güneşi'ni 3.haftada kullanacak olman felaket bir karardı mesela.Bu haftalar adına az erken değil mi :S@Maskeli Fedai
Bilmiyorum da Ferman, Yıldız gördüm de oyladım gibi geldi.Ne ara oylamıştın?
Haberi Olsun, Delikanlım...Ben daha iyilerini seçicem
Biz sadece şarkı alanında yarışmıyoruz saha dısındada savasımız var aslında ms bitince bize bir savas madalyası falan şampiyonluk haricinde verilebilir@kerem @slhttnmtl @The_Erinch @xemrexxx @serhatt @eskici @Maskeli Fedai @Sherlock @MasacRE @Alos @Gerekli24
Umarım güzel bir sonuç ile atlatırsın abi.Bu viraj kritik, geçebilirsem Pis 7 liye başlıyorum.. Hayırlısı artık 🙏😇 @Çiğdem @Tolstoyevski @kerem @Emre Ozansoy
Bunun neresi, Gülşen'in %1'i etmez.Haberi Olsun, Delikanlım...İlk aklıma gelenler...
Bu arada Dilara ne güzel söylemişti.Aklıma geldi.
Dilara > Gülşen!Bunun neresi, Gülşen'in %1'i etmez.
E yuh yani.Dilara > Gülşen!
Hadi bakalım, bol şans.Bu viraj kritik, geçebilirsem Pis 7 liye başlıyorum.. Hayırlısı artık 🙏😇 @Çiğdem @Tolstoyevski @kerem @Emre Ozansoy
Kim ki o?@kerem 2 şarkısı olan biri ile yarışmak istiyorum All Star olmazsa, ikinci haftanın sonunda beni eler sunuculuğa geçirtirsiniz.
İşte orasını seninki bilirNe reklamı
Aaa reklam amaçlımı giyinmiş diyorsan o adam serdar değil gerçek bir japon askerİşte orasını seninki bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?