Aaa yoğunluktan bende tamamen oy vermeyi bıraktın sandım @kerem @The_ErinchEvet aynen işlerim çıktı profilimde yazdım. 1 hafta yokum .
Aaa yoğunluktan bende tamamen oy vermeyi bıraktın sandım @kerem @The_ErinchEvet aynen işlerim çıktı profilimde yazdım. 1 hafta yokum .
Teşekkürler gayet güzel puan. @Emre OzansoyBAŞLIYORUZ!
Sunucumuz
@Emre Ozansoy
12 puan Candan Erçetin - Çapkın
12 puan Hadise - Biz Burdayız
12 puan maNga & Yıldız Tilbe - Hani Biz
12 puan MFÖ - Ali Desidero
11 puan Mor ve Ötesi - Küçük Sevgilim
11 puan Edis & Emina - Güzelliğine
11 puan Serdar Ortaç - İsmi Lazım Değil
11 puan Tarkan - Hüp
9 puan Model - Bir Melek Vardı
9 puan Pinhani - Yitirmeden
8 puan Teoman - Kupa Kızı ve Sinek Valesi
6 puan Merve Özbey - Tebrikler
Gereksizi kabul etmiyorum, kendisi yardımcı sunucumuz sonuçta.Gereksiz oylara teşekkür etmiyorum tepki de vermiyorum
Sorma her yere açılan eğitim fakültelerini gördükçe… En köklüsünden mezun olup bu sınavlarla uğraşmak koyuyor…En kısa sürede atanırsın umarım. @xBUGRAx da aynı sınava girdi diye hatırlıyorum. Kendi ülkemdeki öğretmenlik koşullarına bakınca memleketteki sistem o kadar saçma geliyor ki. Bütün geleceğinin 2.5 saatlik sınava bağlı olması çok saçma geçrekten.
------
Ben sunucuyum, unuttun herhalde.
Hep unuttuğum şey, geliyor şimdi. Son 2* dk'ya girdik.
Rica ederim. Önceki haftalara göre pek sevmedim ama güzel şarkıydı.Teşekkürler gayet güzel puan. @Emre Ozansoy
Hiç beğenmedim 5 yine çok iyi bence Abicim.@Emre Ozansoy Abicim @kerem den sonra ilaç gibi geldi. Teşekkürler Yüreğine Sağlık Emrecim.
@kerem cim nazar boncuğu olur umarım
@kerem ben gelince juri devam et derse ederim gelemesemde işlerim uzadı demek oluyor çiğdemAaa yoğunluktan bende tamamen oy vermeyi bıraktın sandım @kerem @The_Erinch
İşte senin sunucun benim değil müzikten anlamayan biri zatenGereksizi kabul etmiyorum, kendisi yardımcı sunucumuz sonuçta.
Evet, geçen haftaki tam puandan sonra bu olmadı. Sevemedim...Daha iyi olabilirdi... @Emre Ozansoy
Geldik sonundaÖzel jürimiz de buyurmuş, maşallah. @Emre Ozansoy
Harikasın, teşekkür ederim. @phoebebuffay@phoebebuffay
11 Teoman - Kupa Kızı ve Sinek Valesi (Teoman'ın en popüler şarkısı bu, stratejik bakımdan çok kötü bir seçim olmuş)
10 Pinhani - Yitirmeden (En sevdiğim şarkılarından, çok naif)
9 Model - Bir Melek Vardı (Bu şarkının nakaratını çok seviyorum )
8 Hadise - Biz Burdayız
7 maNga - Hani Biz
6 Candan Erçetin - Çapkın
5 Tarkan - Hüp
4 Edis - Güzelliğine
3 Merve Özbey - Tebrikler (Sıradan, albenisi yok)
2 MFÖ - Ali Desidero (Hiç bana hitap etmeyen bir şarkı, grubun en sevmediğim şarkısı )
1 Serdar Ortaç - İsmi Lazım Değil (Arabesk söyleyen Serdar Ortaç'tan daha kötüsü olamaz )
Oy kullansaydın kurtulurdu belki.Ohaaaa @xBUGRAx eltim de mi elendi. 😱
İşlerim çıktı kardeşim.1 hafta yokum profilşime yazdım evet pinhanı seven biriyim kardeşim.Pinhani seven biriydin Neden.