Kurtulursun, senden daha kötü olanlar da var.Çok sürpriz birinin elenebileceğini düşünüyorum ama o elenmezse ben elenirim gibi![]()
Hoşgeldin. Pinhani kaçıncı olur sence?Bekliyoruz.![]()
Sosisi bile kanlı yiyorlar Domuz kanından sosis @keremİrlandalıların soyu vampirlere dayanmıyorsa ben de neyim.@slhttnmtl @Çiğdem @Alos @The_Erinch @Cervantes
Kim o?Elenecek kişiyi tahmin ediyorum![]()
Şişmanlayacaksın gece gece, boşver.Yemek yemeye gitmem lazım ondan biraz kaçırıcam mecbur.![]()
Şarkıma güveniyorum ama yine son 3'te olurum kesin.Hoşgeldin. Pinhani kaçıncı olur sence?![]()
Bence de totem yapıyor.Her sonuç gecesi öyle diyorsun ama böyle diye diye 7 kişiyi postaladın. Sanırım totem yapıyorsun.![]()
Kendi yarışmam için çok ileriye attım ama burası için yapabilecek hiçbir şey yok.Kim o?
------
Şişmanlayacaksın gece gece, boşver.![]()
Edis kötü seçim değil ki forum pop şarkıyı seviyorHer sonuç gecesi öyle diyorsun ama böyle diye diye 7 kişiyi postaladın. Sanırım totem yapıyorsun.![]()
BilmemKim o?
------
Şişmanlayacaksın gece gece, boşver.![]()
Uzunnnnnnn aradan sonra şaşırtacam seniŞarkıma güveniyorum ama yine son 3'te olurum kesin.![]()
İrlandaya gidersen Aşı olmayanlar ve sinovac olanlar İçin öyle menüsü var hotellerde @keremHer sonuç gecesi öyle diyorsun ama böyle diye diye 7 kişiyi postaladın. Sanırım totem yapıyorsun.![]()
Yine her zamanki gibi şok bir eleme oldu.
Kendinden utanmalisin Çiğdem.Kolay gelsin @kerem
@S.G.A.T. ayık kafayla oylamışsındır inş zaten bir sürü anti var başımızda birde senle uğraşmayalım![]()
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 107583
Ne demiştik, önemli olan haftayı atlatmak.Şarkıma güveniyorum ama yine son 3'te olurum kesin.![]()
Merak ettim şimdi abi.Uzunnnnnnn aradan sonra şaşırtacam seni![]()
Final puanı almak da önemli millet topladı valla.Ne demiştik, önemli olan haftayı atlatmak.![]()