Kurtulursun, senden daha kötü olanlar da var.Çok sürpriz birinin elenebileceğini düşünüyorum ama o elenmezse ben elenirim gibi
Hoşgeldin. Pinhani kaçıncı olur sence?Bekliyoruz.
Sosisi bile kanlı yiyorlar Domuz kanından sosis @keremİrlandalıların soyu vampirlere dayanmıyorsa ben de neyim. @slhttnmtl @Çiğdem @Alos @The_Erinch @Cervantes
Kim o?Elenecek kişiyi tahmin ediyorum
Şişmanlayacaksın gece gece, boşver.Yemek yemeye gitmem lazım ondan biraz kaçırıcam mecbur.
Şarkıma güveniyorum ama yine son 3'te olurum kesin.Hoşgeldin. Pinhani kaçıncı olur sence?
Bence de totem yapıyor.Her sonuç gecesi öyle diyorsun ama böyle diye diye 7 kişiyi postaladın. Sanırım totem yapıyorsun.
Kendi yarışmam için çok ileriye attım ama burası için yapabilecek hiçbir şey yok.Kim o?
------
Şişmanlayacaksın gece gece, boşver.
Edis kötü seçim değil ki forum pop şarkıyı seviyor Ayrıca bir defa da yarışmanın ortalarına geleyim yani 10 sezon aralıksız yarıştımHer sonuç gecesi öyle diyorsun ama böyle diye diye 7 kişiyi postaladın. Sanırım totem yapıyorsun.
BilmemKim o?
------
Şişmanlayacaksın gece gece, boşver.
Uzunnnnnnn aradan sonra şaşırtacam seniŞarkıma güveniyorum ama yine son 3'te olurum kesin.
İrlandaya gidersen Aşı olmayanlar ve sinovac olanlar İçin öyle menüsü var hotellerde @keremHer sonuç gecesi öyle diyorsun ama böyle diye diye 7 kişiyi postaladın. Sanırım totem yapıyorsun.
Yine her zamanki gibi şok bir eleme oldu. Tahminleri şimdiden alalım. @dreamy @batuhankaralar @Özgür @denizz19 @bazinga @The_Erinch @Özgür @Çiğdem @phoebebuffay @Silinmiş Üye @slhttnmtl
Kendinden utanmalisin Çiğdem.Kolay gelsin @kerem
@S.G.A.T. ayık kafayla oylamışsındır inş zaten bir sürü anti var başımızda birde senle uğraşmayalım
Ekli dosyayı görüntüle 107583
Ne demiştik, önemli olan haftayı atlatmak.Şarkıma güveniyorum ama yine son 3'te olurum kesin.
Merak ettim şimdi abi.Uzunnnnnnn aradan sonra şaşırtacam seni
Final puanı almak da önemli millet topladı valla.Ne demiştik, önemli olan haftayı atlatmak.