batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,900
- Puanı
- 1,061
Orası da doğru normalde Hadise çok sevdiğim bir sanatçıydı zaten. Neyse sondan ikinci olucam zaten. Bu arada iyi ki @hayret bi şey buralarda değil.Sen zaten Hadise'nin şarkılarını beğeniyorsun ki onu seçmişsin bence bunu daha önce kullanmalıydın elenirsen sana da üzülürüm
O da Hadiseciydi demiOrası da doğru normalde Hadise çok sevdiğim bir sanatçıydı zaten. Neyse sondan ikinci olucam zaten. Bu arada iyi ki @hayret bi şey buralarda değil.
Dı dın dı dın dı dın heyecan seversinSON 3 YARIŞMACI AYNI PUANLARA SAHİP! KİM ELENECEK?
- 3. Puan Durumu -
178 | Teoman
168 | Tarkan
151 | Serdar Ortaç
151 | Model
150 | Pinhani
148 | Mor ve Ötesi
144 | maNga
126 | Merve Özbey
123 | MFÖ
119 | Edis
119 | Hadise
119 | Candan Erçetin
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies @S.G.A.T.
Hää? Emin misin?Zirveye oynaması gereken şarkıyla elenmek üzereyiz. Forumun zevkini anlamak bazen zor.
Evet. Ah jürilik yapsa bu haftaki garanti 12 puanımdı.O da Hadiseciydi demi
MFÖ benim en dengesiz oy verdiklerimden bir hata seviyorum çok iyi bir hafta ise çok düşük kalıyorZirveye oynaması gereken şarkıyla elenmek üzereyiz. Forumun zevkini anlamak bazen zor.
Her hafta tam puanEvet. Ah jürilik yapsa bu haftaki garanti 12 puanımdı.
@EmreCan harikasın, teşekkürler.@EmreCan
12maNga & Yıldız Tilbe - Hani Biz
11 Edis & Emina - Güzelliğine
10Mor ve Ötesi - Küçük Sevgilim
9 Teoman - Kupa Kızı ve Sinek Valesi
8Hadise - Biz Burdayız
7 MFÖ - Ali Desidero
6Model - Bir Melek Vardı
5 Candan Erçetin - Çapkın
4 Merve Özbey - Tebrikler
3 Pinhani - Yitirmeden
2 Serdar Ortaç - İsmi Lazım Değil
1 Tarkan - Hüp
@kerem yarışmanın da tam zamanını bulduğu için garanti tam puandan oldum.MFÖ benim en dengesiz oy verdiklerimden bir hata seviyorum çok iyi bir hafta ise çok düşük kalıyor
------
Her hafta tam puan
Teşekkürler @EmreCan@EmreCan
8Hadise - Biz Burdayız
7 MFÖ - Ali Desidero
6Model - Bir Melek Vardı
3 Pinhani - Yitirmeden
1 Tarkan - Hüp
Tarkan'la ilk defa 1 puan aldık sanırım bu hafta o derece mi sevmiyorsun Tarkan'ı @EmreCan@EmreCan
8Hadise - Biz Burdayız
7 MFÖ - Ali Desidero
6Model - Bir Melek Vardı
3 Pinhani - Yitirmeden
1 Tarkan - Hüp