Ben de anlamıyorum onları
Seni tutmayalım, takipçilerin Kardeşlerim tüyosu beklemekten ağaç oldu@batuhankaralar len balina kılıklı sen benim nasıl elenmemi istersin![]()
Final puanı alacaktı en son.Çok heyecanlı bir elenme hattı. Hadise elenirse şarkı seçimin yüzünden @slhttnmtl ben de beğenmedim bu hafta ne yazık ki
REZALET...SON 3 YARIŞMACI AYNI PUANLARA SAHİP! KİM ELENECEK?
![]()
- 3. Puan Durumu -
178 | Teoman
168 | Tarkan
151 | Serdar Ortaç
151 | Model
150 | Pinhani
148 | Mor ve Ötesi
144 | maNga
126 | Merve Özbey
123 | MFÖ
119 | Edis
119 | Hadise
119 | Candan Erçetin
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies @S.G.A.T.
Zevksizsiz işte kabul et.Bence 1 puanlıktı![]()
Bu forumla bir kere zevkim uyuşsa şaşarım, aksine ben de çok beğendim.Çok heyecanlı bir elenme hattı. Hadise elenirse şarkı seçimin yüzünden @slhttnmtl ben de beğenmedim bu hafta ne yazık ki
Ben.119 | Edis
119 | Hadise
119 | Candan Erçetin
@batuhankaralar @slhttnmtl
bakalım hangimizin ipini çektiler.
Belki alttakiler seni geçer, ne malum.Model ve Serdar'ı geçmem lazım.![]()
Nasıl ya elendim kesin 😱SON 3 YARIŞMACI AYNI PUANLARA SAHİP! KİM ELENECEK?
![]()
- 3. Puan Durumu -
178 | Teoman
168 | Tarkan
151 | Serdar Ortaç
151 | Model
150 | Pinhani
148 | Mor ve Ötesi
144 | maNga
126 | Merve Özbey
123 | MFÖ
119 | Edis
119 | Hadise
119 | Candan Erçetin
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies @S.G.A.T.
Başta zaten veda mesajımı falan istediğinden anladım gitmeyeceğimi.
Veriyorum zatenGüzel puanlar ver uğraşmayalım.![]()
Senden her şeyi beklerim.Belki alttakiler seni geçer, ne malum.![]()
Sen zaten Hadise'nin şarkılarını beğeniyorsun ki onu seçmişsin bence bunu daha önce kullanmalıydın elenirsen sana da üzülürümBu forumla bir kere zevkim uyuşsa şaşarım, aksine ben de çok beğendim.
Ben.![]()
Yine kıl payı yırtacaksın bunu dediğine göreNasıl ya elendim kesin 😱
Senden önce beklemede olanlar var PatronZirveye oynaması gereken şarkıyla elenmek üzereyiz. Forumun zevkini anlamak bazen zor.![]()