Ben de anlamıyorum onları
Seni tutmayalım, takipçilerin Kardeşlerim tüyosu beklemekten ağaç oldu@batuhankaralar len balina kılıklı sen benim nasıl elenmemi istersin
Final puanı alacaktı en son.Çok heyecanlı bir elenme hattı. Hadise elenirse şarkı seçimin yüzünden @slhttnmtl ben de beğenmedim bu hafta ne yazık ki
REZALET...SON 3 YARIŞMACI AYNI PUANLARA SAHİP! KİM ELENECEK?
- 3. Puan Durumu -
178 | Teoman
168 | Tarkan
151 | Serdar Ortaç
151 | Model
150 | Pinhani
148 | Mor ve Ötesi
144 | maNga
126 | Merve Özbey
123 | MFÖ
119 | Edis
119 | Hadise
119 | Candan Erçetin
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies @S.G.A.T.
Zevksizsiz işte kabul et.Bence 1 puanlıktı
Bu forumla bir kere zevkim uyuşsa şaşarım, aksine ben de çok beğendim.Çok heyecanlı bir elenme hattı. Hadise elenirse şarkı seçimin yüzünden @slhttnmtl ben de beğenmedim bu hafta ne yazık ki
Ben.119 | Edis
119 | Hadise
119 | Candan Erçetin
@batuhankaralar @slhttnmtl
bakalım hangimizin ipini çektiler.
Belki alttakiler seni geçer, ne malum.Model ve Serdar'ı geçmem lazım.
Nasıl ya elendim kesin 😱SON 3 YARIŞMACI AYNI PUANLARA SAHİP! KİM ELENECEK?
- 3. Puan Durumu -
178 | Teoman
168 | Tarkan
151 | Serdar Ortaç
151 | Model
150 | Pinhani
148 | Mor ve Ötesi
144 | maNga
126 | Merve Özbey
123 | MFÖ
119 | Edis
119 | Hadise
119 | Candan Erçetin
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies @S.G.A.T.
Başta zaten veda mesajımı falan istediğinden anladım gitmeyeceğimi.
Veriyorum zatenGüzel puanlar ver uğraşmayalım.
Senden her şeyi beklerim.Belki alttakiler seni geçer, ne malum.
Sen zaten Hadise'nin şarkılarını beğeniyorsun ki onu seçmişsin bence bunu daha önce kullanmalıydın elenirsen sana da üzülürümBu forumla bir kere zevkim uyuşsa şaşarım, aksine ben de çok beğendim.
Ben.
Yine kıl payı yırtacaksın bunu dediğine göreNasıl ya elendim kesin 😱
Senden önce beklemede olanlar var PatronZirveye oynaması gereken şarkıyla elenmek üzereyiz. Forumun zevkini anlamak bazen zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?