Nasip inş diğerleri gibi gidiyom diyorum bi bakmışsın diğerleri gibi gelmiyom hiiçEn kısa zamanda dönersin umarım.
Nasip inş diğerleri gibi gidiyom diyorum bi bakmışsın diğerleri gibi gelmiyom hiiçEn kısa zamanda dönersin umarım.
Aaa ütopya gribini ben mi buldum 😱 Yüce Honos'a söyleme ha sırrımız olsunSelena dizisi ütopya gribi diye aynen korona gibi @slhttnmtl
Bu kadar yüksek beklemiyordum teşekkür ederim abi. @The_Erinch@The_Erinch
maNga & Yıldız Tilbe - Hani Biz 1 Puan (Yıldız Tilbe Harika Desteklemiş)
Edis & Emina - Güzelliğine 2 Puan
Merve Özbey - Tebrikler 3 Puan
Serdar Ortaç - İsmi Lazım Değil 4 Puan (Sincapcım Japonun pek sevdiğim bir şarkısı değil )
Mor ve Ötesi - Küçük Sevgilim 5 Puan (Bu hafta sevemedim Sedefcim)
Hadise - Biz Burdayız 6 Puan (Daha iyileri var sende biliyorsun)
MFÖ - Ali Desidero 7 Puan ( Geçen haftadan sonra bu hafta bir tık düşük geldi bana)
Pinhani - Yitirmeden 8 Puan (Son derece naif bir şarkıydı)
Model - Bir Melek Vardı 9 Puan
Tarkan - Hüp 10 Puan
Teoman - Kupa Kızı ve Sinek Valesi 11 Puan (Çok erken giden,bence gecenin en iyi seçimi)
Herkese Başarılar Diliyorum.
Sende böyle yapıcaksan abicim @The_Erinch@The_Erinch
maNga & Yıldız Tilbe - Hani Biz 1 Puan (Yıldız Tilbe Harika Desteklemiş)
Edis & Emina - Güzelliğine 2 Puan
Merve Özbey - Tebrikler 3 Puan
Serdar Ortaç - İsmi Lazım Değil 4 Puan (Sincapcım Japonun pek sevdiğim bir şarkısı değil )
Mor ve Ötesi - Küçük Sevgilim 5 Puan (Bu hafta sevemedim Sedefcim)
Hadise - Biz Burdayız 6 Puan (Daha iyileri var sende biliyorsun)
MFÖ - Ali Desidero 7 Puan ( Geçen haftadan sonra bu hafta bir tık düşük geldi bana)
Pinhani - Yitirmeden 8 Puan (Son derece naif bir şarkıydı)
Model - Bir Melek Vardı 9 Puan
Tarkan - Hüp 10 Puan
Teoman - Kupa Kızı ve Sinek Valesi 11 Puan (Çok erken giden,bence gecenin en iyi seçimi)
Herkese Başarılar Diliyorum.
Beni bilerek düşük başlatmış sanırım. @kerem
mvö'nün elenmesi için elimden geleni yapacağım artık. Bugün ne yapsam kabahat.kerem yapmaz öyle bir şey.
İzin vermem.mvö'nün elenmesi için elimden geleni yapacağım artık. Bugün ne yapsam kabahat.
Bu haftaki şarkısı daha güzel benceGeçen hafta tam puan vermiştim, bu hafta zayıf kaldı güçlüler arasında
Onlar o Bölümü yazdılar @slhttnmtlAaa ütopya gribini ben mi buldum 😱 Yüce Honos'a söyleme ha sırrımız olsun
İşte hak ediyor da mesela @Alos alıştım artık düzenli 1 veriyorSonuna kadar hakediyor
Dönersin elbet mutlaka.Nasip inş diğerleri gibi gidiyom diyorum bi bakmışsın diğerleri gibi gelmiyom hiiç
Konu sen olunca inanamıyorum.Ben o kadar kötü bir insan değilim dermişim.
Çok kötüsün her zamanki gibi.@The_Erinch sana verdiğim puanı düşününce bir şey demeyeceğim
Çok korktum.mvö'nün elenmesi için elimden geleni yapacağım artık. Bugün ne yapsam kabahat.
Umarım.Dönersin elbet mutlaka.