Evet bi yere gitcem 1 hafta yada 1 hafta dan uzayabilir işlerim.Rica ederim.Yani yokum@Doğan harika puan, teşekkür ederim.Bu arada bir yere mi gidiyorsun, kaç gün yoksun?
Evet bi yere gitcem 1 hafta yada 1 hafta dan uzayabilir işlerim.Rica ederim.Yani yokum@Doğan harika puan, teşekkür ederim.Bu arada bir yere mi gidiyorsun, kaç gün yoksun?
Beni bilerek düşük başlatmış sanırım.Edis ve maNga çok düşük, aynı şekilde mor ve ötesi ile MFÖ'de.![]()
Yarasa çorbası yapacaksın Çin de wuhanda @slhttnmtlBen naptım çıldırdın mı 😱
Allah akıl fikir versin, ne diyeyim.Serdar Ortaç’ın en sevdiğim şarkısı budur. Hafta iddialı olmasa tam puan bile verebilirdim. Şarkıyı dinlerken klipteki çocuk gibi oluyorum.![]()
kerem yapmaz öyle bir şey.Beni bilerek düşük başlatmış sanırım.@kerem
Merve’yi yedirmeyiz@Çiğdem cevap ver![]()
Senaryonun saatinde yarışma yapmışımReyizi kızdırmışsın belli ki![]()
İzel ne ara zirvede başlayıp son sırada bitirdi?Niye be yapmadın mı bana kaç kere bu oyunu.@Özgür
Ahahahahah modum bu ne eksik ne fazla.
Sen devam et @Sherlock da sana katılır belkiSerdar Ortaç’ın en sevdiğim şarkısı budur. Hafta iddialı olmasa tam puan bile verebilirdim. Şarkıyı dinlerken klipteki çocuk gibi oluyorum.![]()
Nickinin hakkını veriyorsun yine.Ne sandın![]()
Biz bile yıkılırız da @XanTier yıkılmaz, kendisine güvenimiz tam.
İkiniz de yandınız o zamanSenaryonun saatinde yarışma yapmışımYarışmacılarım arasında Çiğdem de vardı
![]()
Normalde artık bu oylara yavaş yavaş harika demenin vakti geliyor da neyse çok iyi işte@mesmeso
12 - MFÖ - Ali Desidero
11- Tarkan - Hüp
10 - Mor ve Ötesi - Küçük Sevgilim
9 - Model - Bir Melek Vardı
8 - Merve Özbey - Tebrikler
7 - Hadise - Biz Burdayız
6 - Edis & Emina - Güzelliğine
5 - Serdar Ortaç - İsmi Lazım Değil
4 - Teoman - Kupa Kızı ve Sinek Valesi
3 - Candan Erçetin - Çapkın
2 - Pinhani - Yitirmeden
1 - maNga & Yıldız Tilbe - Hani Biz
Aynen çeyreğe kadar en az yolumuz varMerve’yi yedirmeyiz![]()