Evet bi yere gitcem 1 hafta yada 1 hafta dan uzayabilir işlerim.Rica ederim.Yani yokum@Doğan harika puan, teşekkür ederim.Bu arada bir yere mi gidiyorsun, kaç gün yoksun?
Evet bi yere gitcem 1 hafta yada 1 hafta dan uzayabilir işlerim.Rica ederim.Yani yokum@Doğan harika puan, teşekkür ederim.Bu arada bir yere mi gidiyorsun, kaç gün yoksun?
Beni bilerek düşük başlatmış sanırım.Edis ve maNga çok düşük, aynı şekilde mor ve ötesi ile MFÖ'de.
Yarasa çorbası yapacaksın Çin de wuhanda @slhttnmtlBen naptım çıldırdın mı 😱
Allah akıl fikir versin, ne diyeyim.Serdar Ortaç’ın en sevdiğim şarkısı budur. Hafta iddialı olmasa tam puan bile verebilirdim. Şarkıyı dinlerken klipteki çocuk gibi oluyorum.
kerem yapmaz öyle bir şey.Beni bilerek düşük başlatmış sanırım.@kerem
Merve’yi yedirmeyiz@Çiğdem cevap ver
Senaryonun saatinde yarışma yapmışımReyizi kızdırmışsın belli ki
İzel ne ara zirvede başlayıp son sırada bitirdi?Niye be yapmadın mı bana kaç kere bu oyunu.@Özgür
Ahahahahah modum bu ne eksik ne fazla.
Sen devam et @Sherlock da sana katılır belkiSerdar Ortaç’ın en sevdiğim şarkısı budur. Hafta iddialı olmasa tam puan bile verebilirdim. Şarkıyı dinlerken klipteki çocuk gibi oluyorum.
Nickinin hakkını veriyorsun yine.Ne sandın
Biz bile yıkılırız da @XanTier yıkılmaz, kendisine güvenimiz tam.
İkiniz de yandınız o zamanSenaryonun saatinde yarışma yapmışımYarışmacılarım arasında Çiğdem de vardı
Normalde artık bu oylara yavaş yavaş harika demenin vakti geliyor da neyse çok iyi işte@mesmeso
12 - MFÖ - Ali Desidero
11- Tarkan - Hüp
10 - Mor ve Ötesi - Küçük Sevgilim
9 - Model - Bir Melek Vardı
8 - Merve Özbey - Tebrikler
7 - Hadise - Biz Burdayız
6 - Edis & Emina - Güzelliğine
5 - Serdar Ortaç - İsmi Lazım Değil
4 - Teoman - Kupa Kızı ve Sinek Valesi
3 - Candan Erçetin - Çapkın
2 - Pinhani - Yitirmeden
1 - maNga & Yıldız Tilbe - Hani Biz
Aynen çeyreğe kadar en az yolumuz varMerve’yi yedirmeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?