Az soluklan bencede gözlerin dışarıda kalmış abicimMillet kütür kütür geliyor valla...
Bende akşama giriş yapayım meydana..
Hareketli ama mütavaziyiz bu hafta..
Hayırlısı bakalım 🙏🙏🙏
Az soluklan bencede gözlerin dışarıda kalmış abicimMillet kütür kütür geliyor valla...
Bende akşama giriş yapayım meydana..
Hareketli ama mütavaziyiz bu hafta..
Hayırlısı bakalım 🙏🙏🙏
Arada bir sürpriz yapıyor sadece.Geçen hafta iyi puan vermişti, bu hafta da benzer bir tablo bekliyorum kendisinden.@xBUGRAx
oylama öncesi görüş yapacak akdar yaşlanmadıkRakiplerine göz at bakalım, nasıl gelmişler.
Aaa tşşk ederim evet ben geldim o yok ama dönücek olmasına çok sevindim@Ahmed'ten sizlere mesaj var:
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
İkinizi beraber şutlayalım kol kola @Emre Ozansoy
Anılarını canlandıralımbaşarılar
------
Çook dinlerdim
------
Hiiç beğenmedimeksi 5 kardeşim
------
keremın dediği gibi
------
Hareketli değil tarzıma uygun değil
------
Eksi 5 kardeşim
Aynen 2004 ün yaz aylarına gittim çocukluğuma sayendeoylama öncesi görüş yapacak akdar yaşlanmadık
------
Aaa tşşk ederim evet ben geldim o yok ama dönücek olmasına çok sevindim
------
İkinizi beraber şutlayalım kol kola @Emre Ozansoy
------
Anılarını canlandıralım
yaşlandıkBazı şarkılar harika gerçekten ama sanırım yaşım gereği geçmişte orjinallerine alışıyorum.
Ama bu hafta tüm şarkılar gümbür gümbür.
Serdarcığım sayesinde ama sen temiz saf çocukluğuna gidiyorsun ne güzel @The_Erinch gazino gecelerine gidiyorAynen 2004 ün yaz aylarına gittim çocukluğuma sayende
------
yaşlandık
Sen nerelere gidiosunSerdarcığım sayesinde ama sen temiz saf çocukluğuna gidiyorsun ne güzel @The_Erinch gazino gecelerine gidiyor
Zamanında çok dinlemişim; her hafta bunu anlıyorum yalan yok şimdi.Serdarcığım sayesinde ama sen temiz saf çocukluğuna gidiyorsun ne güzel @The_Erinch gazino gecelerine gidiyor
ÇocukluğumaSen nerelere gidiosun
O dönemlerin havasını solumuş bir yaşlı balıksınZamanında çok dinlemişim; her hafta bunu anlıyorum yalan yok şimdi.
Bu albümde Canıma minnet şarkısı vardı.oda güzeldiÇocukluğuma
Kesinlikle İyi ki o dönemleri yaşayabildim şimdiye baktıkça....Çocukluğuma
------
O dönemlerin havasını solumuş bir yaşlı balıksınO adamlarla büyüdümüz için şanslıyız tek şarkı yönünden demiyorum dünya daha güzeldi genelleme olarak her bakımdan
Ahhh yabancı dizilerde oluyorya Dark izledinmi bilmiyorum geçmişe gidiyorlar @The_Erinch da alıp bir 90lara gidip oradan yeni bastan baslasakOlur güzel olur ya götür ama bida geri getirme beni
Yabancı dizileri izlemeyeli bırakalı çok oldu.Kanal D'de çıkardıya hep .Çocukluğumdan beri izlemiyorum.Dark'ı izlemedim.Senin sayende izlicem merak ettim.Seksenler dizisindede bi geçmişe bi geleceğe gidiyorlarAhhh yabancı dizilerde oluyorya Dark izledinmi bilmiyorum geçmişe gidiyorlar @The_Erinch da alıp bir 90lara gidip oradan yeni bastan baslasak
Niye ya hep olmaz mıydı? Ben mi yanlış görüyodum hepSen iste yeter.
------
Sanırım şu ana kadar olmamış atan tek kişi sensin.
Recap'i dinledim de çok da umutlu olma yine deHee yani ben de beğenmedin sandım ondanumut var en azından güzel
Back To Future 👍😎 @ÇiğdemAhhh yabancı dizilerde oluyorya Dark izledinmi bilmiyorum geçmişe gidiyorlar @The_Erinch da alıp bir 90lara gidip oradan yeni bastan baslasak
Böyle beyin yakan bir dizi ama çok güzel bir dizidir zaman yolculuğuyla alakalı yanı Dark la dönüş yaparsan bence çok iyi olur kütük @MasacRE böyle böyle kafayı yakmıştıYabancı dizileri izlemeyeli bırakalı çok oldu.Kanal D'de çıkardıya hep .Çocukluğumdan beri izlemiyorum.Dark'ı izlemedim.Senin sayende izlicem merak ettim.Seksenler dizisindede bi geçmişe bi geleceğe gidiyorlar
Ooo o efsane zaten ikinci filme bayılıyorum ne zamandır tekrar bir bakasımda vardı tekrar hatırlattınBack To Future 👍😎 @Çiğdem
Geleceğe Doğru filmi gibi desene. @MasacRE onu tanımıyomda o arkadaşda mı izlerdi?Beyin yakan diziBöyle beyin yakan bir dizi ama çok güzel bir dizidir zaman yolculuğuyla alakalı yanı Dark la dönüş yaparsan bence çok iyi olur kütük @MasacRE böyle böyle kafayı yakmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?