eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 7. Hafta

Rakiplerine göz at bakalım, nasıl gelmişler. :A
oylama öncesi görüş yapacak akdar yaşlanmadık :A :A :A
------

Aaa tşşk ederim evet ben geldim o yok ama dönücek olmasına çok sevindim :bhr::bhr::bhr:
------

@kerem atalım bunu sunuculuktan :A @Çiğdem
İkinizi beraber şutlayalım kol kola @Emre Ozansoy :A :A :A
------

başarılar
------

Çook dinlerdim
------

Hiiç beğenmedim :A eksi 5 kardeşim
------

keremın dediği gibi :A
------

Hareketli değil tarzıma uygun değil :A
------

Eksi 5 kardeşim
Anılarını canlandıralım :A :A :A

• Harika
Reactions: kerem and Doğan
Bazı şarkılar harika gerçekten ama sanırım yaşım gereği geçmişte orjinallerine alışıyorum.

Ama bu hafta tüm şarkılar gümbür gümbür.

oylama öncesi görüş yapacak akdar yaşlanmadık :A :A :A
------

Aaa tşşk ederim evet ben geldim o yok ama dönücek olmasına çok sevindim :bhr::bhr::bhr:
------

İkinizi beraber şutlayalım kol kola @Emre Ozansoy :A :A :A
------

Anılarını canlandıralım :A :A :A
Aynen 2004 ün yaz aylarına gittim çocukluğuma sayende
------

Bazı şarkılar harika gerçekten ama sanırım yaşım gereği geçmişte orjinallerine alışıyorum.

Ama bu hafta tüm şarkılar gümbür gümbür.
yaşlandık

Ahhh yabancı dizilerde oluyorya Dark izledinmi bilmiyorum geçmişe gidiyorlar @The_Erinch da alıp bir 90lara gidip oradan yeni bastan baslasak :A :A :A
Yabancı dizileri izlemeyeli bırakalı çok oldu.Kanal D'de çıkardıya hep .Çocukluğumdan beri izlemiyorum.Dark'ı izlemedim.Senin sayende izlicem merak ettim.Seksenler dizisindede bi geçmişe bi geleceğe gidiyorlar

• Harika
Reactions: Çiğdem
  • İlginç
  • Güldürdün
Reactions: kerem and denizz19
Yabancı dizileri izlemeyeli bırakalı çok oldu.Kanal D'de çıkardıya hep .Çocukluğumdan beri izlemiyorum.Dark'ı izlemedim.Senin sayende izlicem merak ettim.Seksenler dizisindede bi geçmişe bi geleceğe gidiyorlar
Böyle beyin yakan bir dizi ama çok güzel bir dizidir zaman yolculuğuyla alakalı yanı Dark la dönüş yaparsan bence çok iyi olur kütük @MasacRE böyle böyle kafayı yakmıştı :A :A :A
------

Back To Future 👍😎 @Çiğdem
Ooo o efsane zaten ikinci filme bayılıyorum ne zamandır tekrar bir bakasımda vardı tekrar hatırlattın :bhr: :bhr: :bhr:

Böyle beyin yakan bir dizi ama çok güzel bir dizidir zaman yolculuğuyla alakalı yanı Dark la dönüş yaparsan bence çok iyi olur kütük @MasacRE böyle böyle kafayı yakmıştı :A :A :A
Geleceğe Doğru filmi gibi desene. @MasacRE onu tanımıyomda o arkadaşda mı izlerdi?Beyin yakan dizi
istemiyorum.Yaban cı filmn izlerim.ÇİĞDEM biz hep eski dizilerden bahsediyoz :A