eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 7. Hafta

Bu laf banaydı sanırım. :A Sadece Bir Derdim Var, İzel'in kariyerindeki bütün şarkıların toplamından daha popüler ve değerli, ne saçmalıyorsun sen? :A

Ayrıca önümüzdeki bütün haftanın şarkıları söz-müzik mor ve ötesi'ne ait. :bhr:
İzel'in kariyerini küçümseme bence, özellikle 90'lardan 2005'e kadar en popüler kadın şarkıcılardandı kendisi. Kulüplerde şarkıları çok çalıyordu. Hande Yener başlarda tarz olarak ona özenip Altan Çetin'le anlaşmıştı hatta. :A
------

Bu şarkıyı mor ve ötesi popüler etti zaten, ondan sonra birçok grup ve kişi coverladı. :A
Ben AjdaPekkan ve Hepsi'yle beraber tanıdım. MvÖ'nün coverladığını öğreneli çok olmadı. :A

İzel'in kariyerini küçümseme bence, özellikle 90'lardan ve 2005'e kadar en popüler kadın şarkıcıydı kendisi. Kulüplerde şarkıları çok çalıyordu. Hande Yener başlarda tarz olarak ona özenip Altan Çetin'le anlaşmıştı diye biliyorum. :A
2021 için konuşacak olursak güncelliğini koruyamamış ve unutulup gitmiş biri maalesef. Zamanını aşan kalıcı eserler üretememiş demek ki. :A @xBUGRAx

• Sinir Bozucu
Reactions: xBUGRAx
Ben AjdaPekkan ve Hepsi'yle beraber tanıdım. MvÖ'nün coverladığını öğreneli çok olmadı. :A
O senin cahilliğin. :A Spotify'da mvö versiyonu diğer tüm versiyonların toplamından çok dinlenmiş. Zaten mvö rock olarak coverlamış şarkıyı, diğerlerinden daha farklı. :A

Merve Özbey'i severim ama 15 tane şarkısı yok, sevdiğim şarkılarını sonlara sakladığını da biliyorum zaten. :A
------

Hayret bugün ortalıkta yoktu hiç. :A @slhttnmtl
15 tane şarkı var fazlası da var ama ben birkaç sevilmeyecek olanı eledim kafadan. Valla güzel şarkıların hepsi sıraya girmiş durumda şu an. :D

• Güldürdün
Reactions: kerem
2021 için konuşacak olursak güncelliğini koruyamamış ve unutulup gitmiş biri maalesef. Zamanını aşan kalıcı eserler üretememiş demek ki. :A @xBUGRAx
Eserlerinin kalıcı olup olmadığı tartışılır. Geçen haftaki şarkısı 2001'in en popüler şarkısıydı ve çoğu kişiden tam puan aldı. :A Hande Yener, Demet Akalın gibi sürekli gündemde kalıp albüm çıkarsaydı unutulmazdı sanırım. :A

15 tane şarkı var fazlası da var ama ben birkaç sevilmeyecek olanı eledim kafadan. Valla güzel şarkıların hepsi sıraya girmiş durumda şu an. :D
Benim için Merve Özbey Helal Ettim, Vuracak ve Duman'dan ibaret. 2015-2019 arasında yerli müzikten tamamen kopmuştum, o arada birçok şarkı çıkarmıştır kesin. Zamanında Duman klibinde yer almadığı için kim bu güzel sesli kadın diye merak etmiştim. :A
------

O senin cahilliğin. :A Spotify'da mvö versiyonu diğer tüm versiyonların toplamından çok dinlenmiş. Zaten mvö rock olarak coverlamış şarkıyı, diğerlerinden daha farklı. :A
Ben Hepsi'nin yorumunu diğerlerinden daha çok beğeniyorum nedense. :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Eserlerinin kalıcı olup olmadığı tartışılır. Geçen haftaki şarkısı 2001'in en popüler şarkısıydı ve çoğu kişiden tam puan aldı. :A Hande Yener, Demet Akalın gibi sürekli gündemde kalıp albüm çıkarsaydı unutulmazdı sanırım. :A
2000'li yıllarda 7 tane albüm çıkarmış zaten, en son 2 sene önce çıkarmış hatta. Ama işte dediğim gibi dönemini aşamamış bir isim, bihaber olman normal. :A

@xBUGRAx mor ve ötesi'ne sıfır km şarkı tutturamayan demiş, mor ve ötesi'nin 100'den fazla şarkısı vardır belki de ve cover sayısı bildiğim kadarıyla 4. En popüler şarkıları kendilerine ait ve kendi müziklerini kendileri yapıyorlar. Öyle kendi popçusu gibi başkalarından almıyorlar. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Benim için Merve Özbey Helal Ettim, Vuracak ve Duman'dan ibaret. 2015-2019 arasında yerli müzikten tamamen kopmuştum, o arada birçok şarkı çıkarmıştır kesin. Zamanında Duman klibinde yer almadığı
için kim bu güzel sesli kadın diye merak etmiştim. :A
------

Ben Hepsi'nin yorumunu diğerlerinden daha çok beğeniyorum nedense. :A
Aslında bunlar dışında da çok güzeller var. Yaramizda Kalsın, Yaş Hikayesi, Tebrikler, Topsuz Tüfeksiz hepsi çok güzeldir:D

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: Angelica and kerem
2000'li yıllarda 7 tane albüm çıkarmış zaten, en son 2 sene önce çıkarmış hatta. Ama işte dediğim gibi dönemini aşamamış bir isim, bihaber olman normal. :A

@xBUGRAx mor ve ötesi'ne sıfır km şarkı tutturamayan demiş, mor ve ötesi'nin 100'den fazla şarkısı vardır belki de ve cover sayısı bildiğim kadarıyla 4. En popüler şarkıları kendilerine ait ve kendi müziklerini kendileri yapıyorlar. Öyle kendi popçusu gibi başkalarından almıyorlar. :A
Son albümünden haberim var zaten ama şarkılarını hiç dinlemedim. :A

@xBUGRAx rock sevmiyor, aynı tarz müzik zevkine sahip değilsiniz zorlama bence. :A