Allah allah dejavu mu görüyorum, neyse. Yine baya iyi iş çıkarmıştın.Evet, ilk hafta telefondan sundum sadece. 5. hafta bilgisayardaydım.
Allah allah dejavu mu görüyorum, neyse. Yine baya iyi iş çıkarmıştın.Evet, ilk hafta telefondan sundum sadece. 5. hafta bilgisayardaydım.
Olabilir. Teşekkür ederim. Dün senin bitirdiğin saatten 5 - 10 dakika erken bitirmiştim.Allah allah dejavu mu görüyorum, neyse. Yine baya iyi iş çıkarmıştın.
Şu üç oyu unutmam yüzünden biraz geç açıkladım maalesef. Bu hafta inşallah öyle bir şey olmaz.Olabilir. Teşekkür ederim. Dün senin bitirdiğin saatten 5 - 10 dakika erken bitirmiştim.
Olur arada öyle şeyler ama bu hafta olmaz.Şu üç oyu unutmam yüzünden biraz geç açıkladım maalesef. Bu hafta inşallah öyle bir şey olmaz.
Yoo gecen bölümdeki şarkımda çok iyiydi ne dersen de muhteşem bir sarki ve seslendirmeydi. Bu hafta tempolu bir şarkı gelecek.Geçen haftaki şarkımsı gibi bir şey değildir inşallah.
------
Geçen hafta yine telefondan sunmuştun ama.
Bol şans. Güzel bir parça.Yeni haftamız hayırlı olsun Bu hafta büyük bir hitle geliyoruz umarım ilk final puanlarımızla tanışırız tabi hak edenler kazansın ama bu hafta talibiz herkese başarılar
2004 Pop müziğinin altın çağlarındandır Serdar bu yılın starlarından olmayı başarmıstır pop erkek sanatçısı olup daha önemlisi Çakra albümü yılın en fazla satış yapan albümü olup tarkan musti rekabetine tam anlamıyla bu albümle bende varım demiştir
Albümün çıkış parçası olup yılın en ses getiren şarkılarından Beni Unut ile karşısınızdayız hepimizin bunu söyleyeceğimiz kişiler hayatımızda olur sizler adına o kişilere armağan ediyorum
0:56-2:06
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Ne varsa 2004 şarkılarında var zaten, bol şans.Yeni haftamız hayırlı olsun Bu hafta büyük bir hitle geliyoruz umarım ilk final puanlarımızla tanışırız tabi hak edenler kazansın ama bu hafta talibiz herkese başarılar
2004 Pop müziğinin altın çağlarındandır Serdar bu yılın starlarından olmayı başarmıstır pop erkek sanatçısı olup daha önemlisi Çakra albümü yılın en fazla satış yapan albümü olup tarkan musti rekabetine tam anlamıyla bu albümle bende varım demiştir
Albümün çıkış parçası olup yılın en ses getiren şarkılarından Beni Unut ile karşısınızdayız hepimizin bunu söyleyeceğimiz kişiler hayatımızda olur sizler adına o kişilere armağan ediyorum
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Aaa, bunu Teoman'ın söylediğini bilmiyordum. 😱 Güzel bir parçadır, bol şans.Bu hafta Teoman'ın 2001 yılında yayınlanan albümü Gönülçelen'deki en sevilen aşk şarkılarından biri olan Sevdim Seni Bir Kere ile karşınızdayım.
Söz ve müziği Özdemir Erdoğan'a ait olan parça aşkın ve sevginin en anlamlı ve duygusal şekilde tarifini yapmakta ve üzerinden kaç yıl geçerse geçsin büyük bir beğeniyle dinlenmeye devam etmektedir.
Recap:1.52 - 3.03
@12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf ve ilgili herkes
Bu haftaki 1 numara belli olduYeni haftamız hayırlı olsun Bu hafta büyük bir hitle geliyoruz umarım ilk final puanlarımızla tanışırız tabi hak edenler kazansın ama bu hafta talibiz herkese başarılar
Edis'in böyle bir şarkısının olduğunu ilk defa görüyorum. 😱Herkese başarılar, bu haftaki şarkımız "Benim Ol" ile puanlarınızı bekliyorum
Recap 0:20 - 1:45
@12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf ve ilgili herkes
Nasıl ya Edis bu şarkıdan sonra patladı 😱Edis'in böyle bir şarkısının olduğunu ilk defa görüyorum. 😱
Medcezir izlemedim ki bileyim. Ben Çok Çok, Martılar, An vs. ile biliyorum.Nasıl ya Edis bu şarkıdan sonra patladı 😱
Edis'in bildiğim tek şarkısıydı.Edis'in böyle bir şarkısının olduğunu ilk defa görüyorum. 😱
Klipteki partnerinin Cemre olduğunu hala hatırlamam. @xBUGRAx @phoebebuffayHerkese başarılar, bu haftaki şarkımız "Benim Ol" ile puanlarınızı bekliyorum
Recap 0:20 - 1:30