eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 7. Hafta

@Ahmed'ten sizlere mesaj var:

İyi geçindiğim, kötü geçindiğim farketmezsizin herkese selam forum ahalisi. :Z

Ne kadar haksızlıklar, kötü olaylar falan olsa da forum yıllardır iyi arkadaşlıklar kurduğum bir yer haline geldi ve bu şekilde devam edeceğini umuyorum. En kısa zamanda aranızda dönücem. :Z

Güzel mesajlarınızı göremesem de, Kerem sağolsun bana iletiyor herşeyi. Çok sağolsun. :Z

Burdan Çiğdem de hoş geldin diyeyim ayrıca. Ben döndüğümde forumda ol kız. :Z

Bu arada...

Bu haftadaki şarkım ise Yad Eller.
maNga'nın 2011-2012'de altın çağı bitdikten sonraki dönemde yayınlanan en iyi şarkısı olan bu şarkı umarım forumda da çok sevilir.

Ben olmadığım haftalarda bana oy veren herkese de çok teşekkürler. İyiki varsınız, bu güzel ve kaliteli müzik zevkiniz için de kutluyorum sizleri. :Z

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem

@Emre Ozansoy bir sunucu olarak yaptığın gerçekten ayıp artık. Her atılan şarkıya iyi ya da kötü beğeni atmışsın. Sadece benim şarkımı es geçmiş ve bir şey atmamışsın. Bilerek mi yapıyorsun anlamadım?
------

İstediğin harika olsun. :A
Sen düşük verirsin zaten sevmediniz gitti Merveyi :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
@Emre Ozansoy bir sunucu olarak yaptığın gerçekten ayıp artık. Her atılan şarkıya iyi ya da kötü beğeni atmışsın. Sadece benim şarkımı es geçmiş ve bir şey atmamışsın. Bilerek mi yapıyorsun anlamadım?
------

Sen düşük verirsin zaten sevmediniz gitti Merveyi :A

Güzel şarkıyla gelmişsin çok dinlediğim şarkılarından biri :A

• Harika
Reactions: denizz19
Aklıma Benim O geldi
7.Haftanın birincisi belli 👍👍👍 Çok sevdiğim bir şarkıdır @Tolstoyevski

• Harika
Reactions: Tolstoyevski