Beni sevenlerin çoğalmasına aşırı mutlu oluyorum. Kulağıma küpe olsun.Gerekeni yaparım, şu an durulmuş gibi.Sana bir şey diyen olursa bana yönlendir.
Beni sevenlerin çoğalmasına aşırı mutlu oluyorum. Kulağıma küpe olsun.Gerekeni yaparım, şu an durulmuş gibi.Sana bir şey diyen olursa bana yönlendir.
Beni etiketlememişsin çünkü şarkınaHerkese garanti bir harika gidiyor bir benim sanatçım alamıyor bu harikayı gerçekten ilginç bir durum.
Bu haftaki tam puan da belli oldu@Ahmed'ten sizlere mesaj var:
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Kimse atmamış diye attım nor alde her paylaşılan şarkıda 1 2 olmamış oluyor@XanTier neden olmamış..ss
Çook dinlerdimYeni haftamız hayırlı olsun Bu hafta büyük bir hitle geliyoruz umarım ilk final puanlarımızla tanışırız tabi hak edenler kazansın ama bu hafta talibiz herkese başarılar
2004 Pop müziğinin altın çağlarındandır Serdar bu yılın starlarından olmayı başarmıstır pop erkek sanatçısı olup daha önemlisi Çakra albümü yılın en fazla satış yapan albümü olup tarkan musti rekabetine tam anlamıyla bu albümle bende varım demiştir
Albümün çıkış parçası olup yılın en ses getiren şarkılarından Beni Unut ile karşısınızdayız hepimizin bunu söyleyeceğimiz kişiler hayatımızda olur sizler adına o kişilere armağan ediyorum
0:56-2:06
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Hiiç beğenmedim eksi 5 kardeşimBu hafta Teoman'ın 2001 yılında yayınlanan albümü Gönülçelen'deki en sevilen aşk şarkılarından biri olan Sevdim Seni Bir Kere ile karşınızdayım.
Söz ve müziği Özdemir Erdoğan'a ait olan parça aşkın ve sevginin en anlamlı ve duygusal şekilde tarifini yapmakta ve üzerinden kaç yıl geçerse geçsin büyük bir beğeniyle dinlenmeye devam etmektedir.
Recap:1.52 - 3.03
@12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf ve ilgili herkes
keremın dediği gibi7.haftadan herkese sevgiler. Bu hafta Erdem Kınay ile Merve Özbey'in ortak hareketli çalışması "BOYNUN BORCU" ile geliyoruz. Umarım hak edilen güzel puanları alırız. Başarılar tüm yarışmacılara.
0.30 - 1.50
@12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf ve ilgili herkes
Hareketli değil tarzıma uygun değilHerkese başarılar, bu haftaki şarkımız "Benim Ol" ile puanlarınızı bekliyorum
Recap 0:20 - 1:30
Eksi 5 kardeşimBu hafta kalplere hitap eden bir parçayla adımızı yazdırmaya geliyoruz... 2010'ların en hit parçalarından biri olan "Adımı Kalbine Yaz" (@bazinga Club Mix) ile sizlerleyiz
0.55 - 2.15
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @Araf @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
@Özgür yanılmıyorsam sen bu şarkıyla BŞB'de yarışmıştın.Öncelikle geçen haftaki puanları için herkese tekrar teşekkürler. Bu hafta modumuzu değiştiriyoruz. MFÖ'nün en ünlü slow şarkısı diyebileceğimiz, gerçek bir klasik "Güllerin İçinden" sizlerle...
1.56 - 3.10
İdare etmez eksi 5@Ahmed'ten sizlere mesaj var:
Sevmedin mi Tarkan’ın şarkısını bu hafta... 🚬başarılar
------
Çook dinlerdim
------
Hiiç beğenmedim eksi 5 kardeşim
------
keremın dediği gibi
------
Hareketli değil tarzıma uygun değil
------
Eksi 5 kardeşim
İdare etmez kardeşim eksi 5Yeni hafta herkese hayırlı olsun. Bu hafta çok güzel bir şarkı ile geliyoruz. Kavak Yelleri'nde de çalan 'Unutuldular' bu hafta sizlerle.
Recap: 0.47 - 2.00
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
iREYeni hafta herkese hayırlı olsun. Bu hafta çok güzel bir şarkı ile geliyoruz. Kavak Yelleri'nde de çalan 'Unutuldular' bu hafta sizlerle.
Recap: 0.47 - 2.00
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Sevmedim hiç hareket yok pop yok tarzıma uygun değil dermişimSevmedin mi Tarkan’ın şarkısını bu hafta... 🚬
Sen iste yeter.Ahmed ile konuştuğunda selamımı iletir misin
Sanırım şu ana kadar olmamış atan tek kişi sensin.Bu haftaki tam puan da belli oldu
------
Kimse atmamış diye attım nor alde her paylaşılan şarkıda 1 2 olmamış oluyor
Bu hafta 8 puanını alacağım aklımdabaşarılar
------
Çook dinlerdim
------
------
keremın dediği gibi
------
------
Eksi 5 kardeşim
ikişer ikişer çıkcaz 4'den 6 puan vercemBu hafta 8 puanını alacağım aklımda
İyi bari elenmem o zamanikişer ikişer çıkcaz 4'den 6 puan vercem
Yok elenmessin sayemde kardeşimİyi bari elenmem o zaman
Hiç beğenmedimEkli dosyayı görüntüle 107163
Yeni haftamıza başlıyoruz;
Geçen hafta gösterdiğiniz ilgi ve verdiğiniz değerli oylar sayesinde son derece başarılı bir sonuç almamı sağladığınız için hepinize gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.
Bu hafta karşınıza gene hareketli; imalı ve manalı bir şarkı ile çıkıyoruz.
Sizi Candan Erçetin büyülü sesi ve "Hayırsız" ile başbaşa bırakıyorum.
"Bilmesem dertlerini
Görmesem gözlerini
Sevmesem böyle seni
Çekilmez, hayırsız"
R: 0:53 - 1:56
İnsanın içini bayıyor sonunu getiremdim hiç beğenmedimÖncelikle geçen haftaki puanları için herkese tekrar teşekkürler. Bu hafta modumuzu değiştiriyoruz. MFÖ'nün en ünlü slow şarkısı diyebileceğimiz, gerçek bir klasik "Güllerin İçinden" sizlerle...
1.56 - 3.10
Hareketsiz bir şarkı sıfırBu hafta mor ve ötesi'nin kendine has başarılı yorumuyla büyük beğeni toplayan ve 2003 yazına damga vuran şarkılardan biri olan "Yaz Yaz Yaz" ile karşınızdayım. Keyifli dinlemeler...
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @S.G.A.T. @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Hee yani ben de beğenmedin sandım ondan umut var en azından güzelBu haftaki tam puan da belli oldu
------
Kimse atmamış diye attım nor alde her paylaşılan şarkıda 1 2 olmamış oluyor
Yine şaka yapıyorsun sanırım.Hareketsiz bir şarkı sıfır
Biliyorsun senin canın sağ olsun Doğancımbaşarılar
------
Çook dinlerdim
------
------
keremın dediği gibi
------
------
Eksi 5 kardeşim
mı acaba?Aynen ŞAKA tabiiYine şaka yapıyorsun sanırım.
Aynen biliosun beni kardeşimBiliyorsun senin canın sağ olsun Doğancım