eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 7. Hafta

1628614141278.png

Yeni haftamıza başlıyoruz;
Geçen hafta gösterdiğiniz ilgi ve verdiğiniz değerli oylar sayesinde son derece başarılı bir sonuç almamı sağladığınız için hepinize gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu hafta karşınıza gene hareketli; imalı ve manalı bir şarkı ile çıkıyoruz.
Sizi Candan Erçetin büyülü sesi ve "Hayırsız" ile başbaşa bırakıyorum.

"Bilmesem dertlerini

Görmesem gözlerini
Sevmesem böyle seni

Çekilmez, hayırsız"

R: 0:53 - 1:56

Son düzenleme:
başarılar
------

Yeni haftamız hayırlı olsun :Z Bu hafta büyük bir hitle geliyoruz umarım ilk final puanlarımızla tanışırız tabi hak edenler kazansın ama bu hafta talibiz herkese başarılar :bhr::bhr::bhr:

2004 Pop müziğinin altın çağlarındandır Serdar bu yılın starlarından olmayı başarmıstır pop erkek sanatçısı olup daha önemlisi Çakra albümü yılın en fazla satış yapan albümü olup tarkan musti rekabetine tam anlamıyla bu albümle bende varım demiştir :Z

Albümün çıkış parçası olup yılın en ses getiren şarkılarından Beni Unut ile karşısınızdayız hepimizin bunu söyleyeceğimiz kişiler hayatımızda olur sizler adına o kişilere armağan ediyorum :bhr::bhr::bhr:

0:56-2:06

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Çook dinlerdim
------

Bu hafta Teoman'ın 2001 yılında yayınlanan albümü Gönülçelen'deki en sevilen aşk şarkılarından biri olan Sevdim Seni Bir Kere ile karşınızdayım.

Söz ve müziği Özdemir Erdoğan'a ait olan parça aşkın ve sevginin en anlamlı ve duygusal şekilde tarifini yapmakta ve üzerinden kaç yıl geçerse geçsin büyük bir beğeniyle dinlenmeye devam etmektedir.

Recap:1.52 - 3.03

@12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf ve ilgili herkes
Hiiç beğenmedim :A eksi 5 kardeşim
------

keremın dediği gibi :A
------

Hareketli değil tarzıma uygun değil :A
------

Eksi 5 kardeşim

Son düzenleme:
başarılar
------

Çook dinlerdim
------

Hiiç beğenmedim :A eksi 5 kardeşim
------

keremın dediği gibi :A
------

Hareketli değil tarzıma uygun değil :A
------

Eksi 5 kardeşim
Sevmedin mi Tarkan’ın şarkısını bu hafta... 🚬

• Harika
Reactions: Doğan
İdare etmez kardeşim eksi 5:A
------

iRE
Sevmedin mi Tarkan’ın şarkısını bu hafta... 🚬
Sevmedim hiç hareket yok pop yok tarzıma uygun değil dermişim :A

• Harika
Reactions: Carpe Diem
İyi bari elenmem o zaman :A
Yok elenmessin sayemde kardeşim :A
------

Ekli dosyayı görüntüle 107163

Yeni haftamıza başlıyoruz;
Geçen hafta gösterdiğiniz ilgi ve verdiğiniz değerli oylar sayesinde son derece başarılı bir sonuç almamı sağladığınız için hepinize gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu hafta karşınıza gene hareketli; imalı ve manalı bir şarkı ile çıkıyoruz.
Sizi Candan Erçetin büyülü sesi ve "Hayırsız" ile başbaşa bırakıyorum.

"Bilmesem dertlerini

Görmesem gözlerini
Sevmesem böyle seni

Çekilmez, hayırsız"

R: 0:53 - 1:56

Hiç beğenmedim :A
------

İnsanın içini bayıyor sonunu getiremdim hiç beğenmedim :A
------

Hareketsiz bir şarkı sıfır :A

Son düzenleme: