Sunucu yapmadan sen nasıl kendin oluyon beeO yapmadı ben kendim oldum.
Sunucu yapmadan sen nasıl kendin oluyon beeO yapmadı ben kendim oldum.
Benim adım SERHAT, ben olurum başkalarına benzemem.Sunucu yapmadan sen nasıl kendin oluyon bee
Ne Engin'i be? 😱Engini izlemeyi unutma
Dizileri tutmayınca yine TRT'e dönüp Ertuğrul çakması dizilerde oynuyor asla izlemem.Adam sana bekle diyor
Denizlerde geçecekmiş karayıp korsanlarını izlersiniz ama bayıla bayıla @xemrexxxDizileri tutmayınca yine TRT'e dönüp Ertuğrul çakması dizilerde oynuyor asla izlemem.
Hiç izlemedim sevmem korsanları.
Engin izlenmezmiHiç izlemedim sevmem korsanları.
Sen izleyecek misin bunu?
Deniz dizileri filmleri severim ben türkiyede böyle bir dizi hatırlamıyorumKoca buldun hala azgınlığın üstünde.@xemrexxx
Hiç bir fikrim yok.Bu haftayı atlattık mı acaba 🤔🤔 @kerem @Emre Ozansoy @Çiğdem
@Gerekli24 Bu hafta ortalarda bekliyorum kendimi. @Tolstoyevski den de duble yol 🤭 @Zeyno @Angelica
Daha yeni şarkılara bakıp oy vereceğim abiBu haftayı atlattık mı acaba 🤔🤔 @kerem @Emre Ozansoy @Çiğdem
@Gerekli24 Bu hafta ortalarda bekliyorum kendimi. @Tolstoyevski den de duble yol 🤭 @Zeyno @Angelica
Oylarını göndermedin k?Merakla bekliyoruz
Uzatma da oylarını yolla hadi.O yapmadı ben kendim oldum.
Sihirli annemle ilgili beklentim şuydu Exxeni seyrederken şu hafta içi her gün olan bölümlerini düzeltmesini bekliyordum oraya kadar gitmesi için seyrettim o bölümler düzelmeden yazamazlar eski kadrosuyla maliyeti fazla olur virüs var İngiltere’de nasıl set kurcaksın @keremOylarını göndermedin k?
------
Uzatma da oylarını yolla hadi.
Bu haftayı atlattık mı acaba 🤔🤔 @kerem @Emre Ozansoy @Çiğdem
Heee at at palavraları.Deniz dizileri filmleri severim ben türkiyede böyle bir dizi hatırlamıyorum
Bekle, işin ne.Oylarını göndermedin k?
------
Uzatma da oylarını yolla hadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?