Doğru o kadar çok aktifsin ki yoruldun zaarBiraz değil, fazlaca.![]()
Doğru o kadar çok aktifsin ki yoruldun zaarBiraz değil, fazlaca.![]()
Halledilemeyecek bir durum değil, konuşarak her şey halledilir.Yoo hiç de öyle demek istemedi. Gayet açık bir şekilde seni yoksaydığım için mesajlarını görmüyorum yazmış. Yarışmada herkese tatlı sert takılıyorum ben. Neyden rahatsız oldu bilmiyorum elbette ama ben hiç hoş bulmadım bu hareketi. Neyse ben sözümü söyledim. Bir kere soğukluk girdiği zaman eski enerjimi maalesef göstermem zaten. Böylesi daha iyi o sebeple.![]()
Bişey değişmemiş ki oylarında hala aynı.Şimdiden söyleyeyim o son 5'e mecbur olduğum için o puanları verdim, yeniden şarkıları dinledim de yerleri değişmedi ama hepsinin de 5-9 arası bir yeri vardı.Benden çağrı lütfen hepiniz iyi şarkılar seçmeyin, içim rahat etmiyor bu şekilde.
![]()
![]()
Üst sıralara bak fark edersin.Bişey değişmemiş ki oylarında hala aynı.![]()
Ne etiketi bu?Son kez sizleri etiketleyerek hatırlatmamızı da yapalım.
@Aserat @Sherlock @Turkuazz @Gerekli24 @mrt-06 @EmreCan @Billy Kane @Cervantes @781Ens @AteşBöceği @MayısKralı @MEnes @serhatt @xemrexxx @-potterhead-
Birde jüri başkanı olacaksın. Pi senin suratına.Ne etiketi bu?![]()
Kan gövdeyi götürecekBakalım neler olacak bu akşamKeyifli bir bölüm olacak.
Yarışma o kadar ilgi alanımda değil ki, hiç farkında değilim.Birde jüri başkanı olacaksın. Pi senin suratına.![]()
Senin puanını merak ediyorum ama sevdiğini düşünüyorum benKan gövdeyi götürecekSurvivor gibi olcak kavga olcak
@kerem düşündüğünü düşünüyorum pek beğenmedimSenin puanını merak ediyorum ama sevdiğini düşünüyorum ben![]()
@mrt-06 etiket listesinden çıkmak istemişti geçen hafta, @MayısKralı da oy göndermiyor. Onların dışında bir kaç kişi gönderir diye düşünüyorum.Son kez sizleri etiketleyerek hatırlatmamızı da yapalım. Oylarınızı bekliyoruz.
@Aserat @Sherlock @Turkuazz @Gerekli24 @mrt-06 @EmreCan @Billy Kane @Cervantes @781Ens @AteşBöceği @MayısKralı @MEnes @serhatt @xemrexxx @-potterhead-
O yapmadı ben kendim oldum.
Anladım@kerem düşündüğünü düşünüyorum pek beğenmedimBiraz merak et bakalım.Yani şarkın idare eder bakalım.