Sunucu yapmadan sen nasıl kendin oluyon beeO yapmadı ben kendim oldum.![]()
Sunucu yapmadan sen nasıl kendin oluyon beeO yapmadı ben kendim oldum.![]()
Benim adım SERHAT, ben olurum başkalarına benzemem.Sunucu yapmadan sen nasıl kendin oluyon bee![]()
![]()
![]()
Ne Engin'i be? 😱Engini izlemeyi unutma![]()
![]()
![]()
Dizileri tutmayınca yine TRT'e dönüp Ertuğrul çakması dizilerde oynuyor asla izlemem.Adam sana bekle diyor![]()
![]()
Denizlerde geçecekmiş karayıp korsanlarını izlersiniz ama bayıla bayıla @xemrexxxDizileri tutmayınca yine TRT'e dönüp Ertuğrul çakması dizilerde oynuyor asla izlemem.![]()
Hiç izlemedim sevmem korsanları.
Engin izlenmezmiHiç izlemedim sevmem korsanları.
Sen izleyecek misin bunu?![]()
Deniz dizileri filmleri severim ben türkiyede böyle bir dizi hatırlamıyorumKoca buldun hala azgınlığın üstünde.@xemrexxx
Hiç bir fikrim yok.Bu haftayı atlattık mı acaba 🤔🤔 @kerem @Emre Ozansoy @Çiğdem
@Gerekli24 Bu hafta ortalarda bekliyorum kendimi. @Tolstoyevski den de duble yol 🤭 @Zeyno @Angelica
Daha yeni şarkılara bakıp oy vereceğim abiBu haftayı atlattık mı acaba 🤔🤔 @kerem @Emre Ozansoy @Çiğdem
@Gerekli24 Bu hafta ortalarda bekliyorum kendimi. @Tolstoyevski den de duble yol 🤭 @Zeyno @Angelica
Oylarını göndermedin k?Merakla bekliyoruz![]()
Uzatma da oylarını yolla hadi.O yapmadı ben kendim oldum.![]()
Sihirli annemle ilgili beklentim şuydu Exxeni seyrederken şu hafta içi her gün olan bölümlerini düzeltmesini bekliyordum oraya kadar gitmesi için seyrettim o bölümler düzelmeden yazamazlar eski kadrosuyla maliyeti fazla olur virüs var İngiltere’de nasıl set kurcaksın @keremOylarını göndermedin k?
------
Uzatma da oylarını yolla hadi.![]()
Bu haftayı atlattık mı acaba 🤔🤔 @kerem @Emre Ozansoy @Çiğdem
Heee at at palavraları.Deniz dizileri filmleri severim ben türkiyede böyle bir dizi hatırlamıyorum![]()
![]()
![]()
Bekle, işin ne.Oylarını göndermedin k?
------
Uzatma da oylarını yolla hadi.![]()