Damien Duff
Süper Favori Üye
Başlangıçta yazdığım Sihirli annemi neden tutturamadım anladım dizi denklem problemine döndüğü İçin çözememişim @Maskeli FedaiHak edene hak ettiği gibi serhat kardeş
Başlangıçta yazdığım Sihirli annemi neden tutturamadım anladım dizi denklem problemine döndüğü İçin çözememişim @Maskeli FedaiHak edene hak ettiği gibi serhat kardeş
Betüş'ün kuzeni gelse daha iyi olurdu gibi.Sihirli annemde hangisi mantıklı olurdu Betüşün kuzeninin gelmesi mi Dudunun kuzeninin gelmesi bana göre Betüşün kuzeninin gelmesi mantıklı @serhatt @eskici @Emre Ozansoy
Elinden geleni ardına koyma hodrimeydan.Seni her yerde gömeceğim, bütün foyanı ortaya çıkartacağım.. Göreceksin..
Kötü karakter olarak olabilir başlangıçta kaç defa denedim sihirli annemi yazmayı Pakize sıkıntı yarattı @Emre OzansoyBetüş'ün kuzeni gelse daha iyi olurdu gibi.
Sen öyle diyorsan öyledir reyizSihirli annemde hangisi mantıklı olurdu Betüşün kuzeninin gelmesi mi Dudunun kuzeninin gelmesi bana göre Betüşün kuzeninin gelmesi mantıklı @serhatt @eskici @Emre Ozansoy
Beni karıştırma
Aaaa beni bir salın artık hepinizin canı cehenneme.
senin ortağın nerelerde oy vermemiş sanırım @xemrexxxAaaa beni bir salın artık hepinizin canı cehenneme.
Gebermiştir inş.
Yok göndermedi kendileri. Hesap sor şuna çok ekti bizi bu ara.
Bildirimlerde 7 sularında görünmüş forumda @xemrexxxYok göndermedi kendileri. Hesap sor şuna çok ekti bizi bu ara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?