Damien Duff
Süper Favori Üye
Başlangıçta yazdığım Sihirli annemi neden tutturamadım anladım dizi denklem problemine döndüğü İçin çözememişim @Maskeli FedaiHak edene hak ettiği gibi serhat kardeş![]()
Başlangıçta yazdığım Sihirli annemi neden tutturamadım anladım dizi denklem problemine döndüğü İçin çözememişim @Maskeli FedaiHak edene hak ettiği gibi serhat kardeş![]()
Betüş'ün kuzeni gelse daha iyi olurdu gibi.Sihirli annemde hangisi mantıklı olurdu Betüşün kuzeninin gelmesi mi Dudunun kuzeninin gelmesi bana göre Betüşün kuzeninin gelmesi mantıklı @serhatt @eskici @Emre Ozansoy
Elinden geleni ardına koyma hodrimeydan.Seni her yerde gömeceğim, bütün foyanı ortaya çıkartacağım.. Göreceksin..
Kötü karakter olarak olabilir başlangıçta kaç defa denedim sihirli annemi yazmayı Pakize sıkıntı yarattı @Emre OzansoyBetüş'ün kuzeni gelse daha iyi olurdu gibi.
Sen öyle diyorsan öyledir reyizSihirli annemde hangisi mantıklı olurdu Betüşün kuzeninin gelmesi mi Dudunun kuzeninin gelmesi bana göre Betüşün kuzeninin gelmesi mantıklı @serhatt @eskici @Emre Ozansoy
Beni karıştırma
Aaaa beni bir salın artık hepinizin canı cehenneme.
senin ortağın nerelerde oy vermemiş sanırım @xemrexxxAaaa beni bir salın artık hepinizin canı cehenneme.![]()
Gebermiştir inş.
Yok göndermedi kendileri. Hesap sor şuna çok ekti bizi bu ara.
Bildirimlerde 7 sularında görünmüş forumda @xemrexxxYok göndermedi kendileri. Hesap sor şuna çok ekti bizi bu ara.![]()