Bende altından güzel nedenler çıkarmaya çalışıyorum. Bu arada hemen 2 dakika gitmem gerekiyor neyse artık bulmaya çalışırım bir şekilde. Ciddiyim 2 dakika.Tolstoyevski'nin oyları ile birleşti, ama geri sildim.
Aynen benim yandım Kan gövdeyi götürcek@Doğan'ın oyları:
Hadise 11
Pinhani 12
Tarkan 13
Merve özbey 9
Teoman 6 arkadaşa değim gibi ikişer çıktık
mfö 5
Edis 1
Serdar Ortaç 10
manga 2
Candan 3 Pek beğenmedim şarkıyı
izel 8
Mor ve ötesi 7
model 4
3 dakika olursa elerim seni. .ABende altından güzel nedenler çıkarmaya çalışıyorum. Bu arada hemen 2 dakika gitmem gerekiyor neyse artık bulmaya çalışırım bir şekilde. Ciddiyim 2 dakika.
Benim yüzüme bir karışıklık oldu, ama halloldu.Kime gece boyu başka ifade atmadım zaten.
Rica ederim sevdiğim bir eski şarkıHarika ötesisin @Doğan
Normal şartlarda mor ve ötesi'nin yeri ilk 2 garanti ama bazen diğerleri güçlü şarkılarla geliyor o yüzden böyle oldu bu hafta, sonra da olabilir söz veremem adilim benBu şarkı benim de mvö top 15'ime girmez doğruyu söylemek gerekirse. Ama haftaya tam puanına talibim.
Bugün ayın 13'ü ondandır. Uğursuz geldi.Bugün niye bu kadar azız konuda?
@Doğan mor ve ötesi'ne puanların git gide düşüyor. Ama yine de fena olmayan bir puan, teşekkürler.@Doğan'ın oyları:
Hadise 11
Pinhani 12
Tarkan 13
Merve özbey 9
Teoman 6 arkadaşa değim gibi ikişer çıktık
mfö 5
Edis 1
Serdar Ortaç 10
manga 2
Candan 3 Pek beğenmedim şarkıyı
izel 8
Mor ve ötesi 7
model 4
Evet, normalde 30 üye 20 ziyaretçi olurdu. Toplamda 60 - 65 kişi olurduk.Bugün ayın 13'ü ondandır. Uğursuz geldi.
@xBUGRAx niye diss attı anlamadım?Güzel bir ceza vermek gerekli artık bu arkadaşa.
Bu hafta parça içimi ısıtmadı malesef1 puanla eğlence mi kaldı.ss @Zeyno
Genede güzel@Doğan mor ve ötesi'ne puanların git gide düşüyor. Ama yine de fena olmayan bir puan, teşekkürler.
Sevemedim… Yoksa Model seviyorum.@Özgür bu şarkıya 1 (bir) puan mı...
Tols'un oyları bir önceki mesaj ile birleştiği için hemen sildim, ama xBUGRAx hemen görmüş ve diss atmış. Olay bundan ibaret.@xBUGRAx niye diss attı anlamadım?