Gayet güzel şarkı ama diğerleri beğendim çok kıyasıyaydı o yüzden böyle oldu@XanTier ilk defa bu kadar düşük puan aldım galiba senden ama yine de gayet güzel bir puan, teşekkürler.![]()
Gayet güzel şarkı ama diğerleri beğendim çok kıyasıyaydı o yüzden böyle oldu@XanTier ilk defa bu kadar düşük puan aldım galiba senden ama yine de gayet güzel bir puan, teşekkürler.![]()
Oha el alışkanlığı sanırım çünkü neden böyle yazdım bilmiyorum.Yine sunucumsu olduk. Yaz bunları bir kenara.@Emre Ozansoy
Hemşo..Gözüme gözükme.ss @Maskeli Fedai
Ay ben düşüp bayılıyorum...@Tolstoyevski'nin oyları:
12 - Teoman
11- MFÖ
10 - Serdar Ortaç
9 - Hadise
8 - Model
7 - Edis
6 - Candan
5 - Mor Ötesi
4 - Manga
3 - Merve
2 - İzel
1 - Pinhani
@Tolstoyevski olmamış bu hafta.@Tolstoyevski'nin oyları:
12 - Teoman
11- MFÖ
10 - Serdar Ortaç
9 - Hadise
8 - Model
7 - Edis
6 - Candan
5 - Mor Ötesi
4 - Manga
3 - Merve
2 - İzel
1 - Pinhani
Evet aynı oyları vermişiz resmen@XanTier müzik zevklerimiz çok benziyor demiştim sanırım, iyi ki jüri üyesi olmuşsun.![]()
Bu ne biçim oylar? Resmen fiyasko.@Maskeli Fedai'nin oyları:
Tarkan 13
MFÖ 12
Serdar Ortaç 11
Candan Erçetin 10
Edis 9
Merve Özbey 8
Model 7
İzel 6
Hadise 5
Teoman 4
Pinhani 3
Mor ve Ötesi 2
Manga 1
He tabi verirsin.Güzel bir ceza vermek gerekli artık bu arkadaşa.![]()
Bir ara bakayım en iyisi.Gruplar haftasında kullanıp elenmiştin geçen hafta. Ne unutkan çıktın.
Bence foruma hesap sormanın tam zamanı.![]()
Tolstoyevski'nin oyları ile birleşti, ama geri sildim.He tabi verirsin.
Bu arada @xBUGRAx neden olmamış attın bilmiyorum ama cidden benim içinse mutlu oldum.Gülben'i çok severim.
![]()
@Bully yarışmış, şimdi hatırladım. Üstünden sezonlar geçti ama.Hafızanı zorla ya nasıl yarışmadı. 😱
Neler dönmüyorki bir sürü dolaplar ,işler entrikalar dönüyor.Oyunlar var kim kime kuyu kazanlar var.Şu anda neler dönüyor neler diyorsunuz anlaması güç de neyse, bu konu hakkında düşüneceğim.![]()
Alamancıya bakın hele oylarıma laf atıyor
Gidiyoooor gönlümün efendisiiiiii
Noldu ki?Bir ara bakayım en iyisi.
Hiç uğraşamayacağım valla bu sezondan zaten fazla keyif alamıyorum bir sürü sebepten dolayı o yüzden elensem şaşırmam.
Şükür şimdiye kadar 1 puan gelmedi@Tolstoyevski'nin oyları:
12 - Teoman
11- MFÖ
10 - Serdar Ortaç
9 - Hadise
8 - Model
7 - Edis
6 - Candan
5 - Mor Ötesi
4 - Manga
3 - Merve
2 - İzel
1 - Pinhani
Bu şarkı benim de mvö top 15'ime girmez doğruyu söylemek gerekirse.Gayet güzel şarkı ama diğerleri beğendim çok kıyasıyaydı o yüzden böyle oldu![]()