Gayet güzel şarkı ama diğerleri beğendim çok kıyasıyaydı o yüzden böyle oldu@XanTier ilk defa bu kadar düşük puan aldım galiba senden ama yine de gayet güzel bir puan, teşekkürler.
Gayet güzel şarkı ama diğerleri beğendim çok kıyasıyaydı o yüzden böyle oldu@XanTier ilk defa bu kadar düşük puan aldım galiba senden ama yine de gayet güzel bir puan, teşekkürler.
Oha el alışkanlığı sanırım çünkü neden böyle yazdım bilmiyorum.Yine sunucumsu olduk. Yaz bunları bir kenara.@Emre Ozansoy
Hemşo..Gözüme gözükme.ss @Maskeli Fedai
Ay ben düşüp bayılıyorum...@Tolstoyevski'nin oyları:
12 - Teoman
11- MFÖ
10 - Serdar Ortaç
9 - Hadise
8 - Model
7 - Edis
6 - Candan
5 - Mor Ötesi
4 - Manga
3 - Merve
2 - İzel
1 - Pinhani
@Tolstoyevski olmamış bu hafta.@Tolstoyevski'nin oyları:
12 - Teoman
11- MFÖ
10 - Serdar Ortaç
9 - Hadise
8 - Model
7 - Edis
6 - Candan
5 - Mor Ötesi
4 - Manga
3 - Merve
2 - İzel
1 - Pinhani
Evet aynı oyları vermişiz resmen@XanTier müzik zevklerimiz çok benziyor demiştim sanırım, iyi ki jüri üyesi olmuşsun.
Bu ne biçim oylar? Resmen fiyasko.@Maskeli Fedai'nin oyları:
Tarkan 13
MFÖ 12
Serdar Ortaç 11
Candan Erçetin 10
Edis 9
Merve Özbey 8
Model 7
İzel 6
Hadise 5
Teoman 4
Pinhani 3
Mor ve Ötesi 2
Manga 1
He tabi verirsin.Güzel bir ceza vermek gerekli artık bu arkadaşa.
Bir ara bakayım en iyisi.Gruplar haftasında kullanıp elenmiştin geçen hafta. Ne unutkan çıktın.
Bence foruma hesap sormanın tam zamanı.
Tolstoyevski'nin oyları ile birleşti, ama geri sildim.He tabi verirsin.
Bu arada @xBUGRAx neden olmamış attın bilmiyorum ama cidden benim içinse mutlu oldum.Gülben'i çok severim.
@Bully yarışmış, şimdi hatırladım. Üstünden sezonlar geçti ama.Hafızanı zorla ya nasıl yarışmadı. 😱
Neler dönmüyorki bir sürü dolaplar ,işler entrikalar dönüyor.Oyunlar var kim kime kuyu kazanlar var.Şu anda neler dönüyor neler diyorsunuz anlaması güç de neyse, bu konu hakkında düşüneceğim.
Alamancıya bakın hele oylarıma laf atıyor
Gidiyoooor gönlümün efendisiiiiii
Noldu ki?Bir ara bakayım en iyisi.
Hiç uğraşamayacağım valla bu sezondan zaten fazla keyif alamıyorum bir sürü sebepten dolayı o yüzden elensem şaşırmam.
Şükür şimdiye kadar 1 puan gelmedi@Tolstoyevski'nin oyları:
12 - Teoman
11- MFÖ
10 - Serdar Ortaç
9 - Hadise
8 - Model
7 - Edis
6 - Candan
5 - Mor Ötesi
4 - Manga
3 - Merve
2 - İzel
1 - Pinhani
Bu şarkı benim de mvö top 15'ime girmez doğruyu söylemek gerekirse.Gayet güzel şarkı ama diğerleri beğendim çok kıyasıyaydı o yüzden böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?