@eskici Bana danısmadan seni dinlerse öyle olur yapmıs bir hataNapalım sevmiyorum şu adamı. Karakterini yani. Şarkıları fena değil ama. Ebru Gündeş gibi.
@eskici Bana danısmadan seni dinlerse öyle olur yapmıs bir hataNapalım sevmiyorum şu adamı. Karakterini yani. Şarkıları fena değil ama. Ebru Gündeş gibi.
Orada iş biraz daha zor, şarkı kapma vs. Zaten şarkı gönderme süresi hep toplam 1 gün oluyor.BŞB hakkında bilgim yok, ama onu da hallderiz yardımınla.
Kimse anlamıyor bu dilden. Kimler geldi kimler geçti @Forumdash abicin bile çözemedi, hala çevirisini bile zor yapıyoruz.
İyi şarkı dinleyip oy verde moralin yerine gelsin. Bu hafta iyi şarkılar var.Aman aman kimseden merhamet dilenmiyorum ben...
1 gün mü, iyiymiş.Orada iş biraz daha zor, şarkı kapma vs. Zaten şarkı gönderme süresi hep toplam 1 gün oluyor.
------
Kimse anlamıyor bu dilden. Kimler geldi kimler geçti @Forumdash abicin bile çözemedi, hala çevirisini bile zor yapıyoruz.@slhttnmtl
------
İyi şarkı dinleyip oy verde moralin yerine gelsin. Bu hafta iyi şarkılar var.
Birde geçen sezonun şarkıları kullanılmayacaktı, onun listesi bile hazır.1 gün mü, iyiymiş.
Niye öyle bir şey var? Kullanılsın, ne olacak.Birde geçen sezonun şarkıları kullanılmayacaktı, onun listesi bile hazır.
Herkes aynı şarkıları kullanırsa yarışmanın tadı kalmaz.Niye öyle bir şey var? Kullanılsın, ne olacak.Herkes ikinci bir şansı hak eder.
Ay bayılacağım...Orada iş biraz daha zor, şarkı kapma vs. Zaten şarkı gönderme süresi hep toplam 1 gün oluyor.
------
Kimse anlamıyor bu dilden. Kimler geldi kimler geçti @Forumdash abicin bile çözemedi, hala çevirisini bile zor yapıyoruz.@slhttnmtl
------
@pompy in pompyce ve benim Giresuncamı ikimizden baskası anlayamazOrada iş biraz daha zor, şarkı kapma vs. Zaten şarkı gönderme süresi hep toplam 1 gün oluyor.
------
------
Canın ne zaman isterse
E o kadar anaokul öğretmenisin@pompy in pompyce ve benim Giresuncamı ikimizden baskası anlayamazZaten 2014 den beridir buyüzden değişmez basroluyum @pompy ın birbirimizi bir biz anlıyoruz konusurken@slhttnmtl @xemrexxx @eskici @serhatt @MasacRE @Maskeli Fedai
İkinizi de doğru dürüst Türkçe öğretmeli.@pompy in pompyce ve benim Giresuncamı ikimizden baskası anlayamazZaten 2014 den beridir buyüzden değişmez basroluyum @pompy ın birbirimizi bir biz anlıyoruz konusurken@slhttnmtl @xemrexxx @eskici @serhatt @MasacRE @Maskeli Fedai
Ekim":
Bana düşük puan verebilir, o yüzden bulaşmak istemiyorumÇocuğu ikna et diyorum, yaptığın şeye bak.Neyse @serhatt @xemrexxx @phoebebuffay @dreamy @The_Erinch @denizz19 @Alos @batuhankaralar seferber olsun en iyisi.Jüri üyemiz olan @BARON男爵'un gönlünü alıp oy kullandırın hemen.
Oylama için son 6 saate girdik. Oy kullanmayı unutmayın!
@Aserat @BARON男爵 @Sherlock @Yiğitt @Gerekli24 @EmreCan @Billy Kane @Cervantes @781Ens @pompy @MayısKralı @MEnes @serhatt @xemrexxx @tolgab @-potterhead-
An itibariyle hallettim.@Sherlock oy kullanmadın mı...
Ben zaten elitimBana özenip elit olmaya davet ediyorum seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?