@eskici Bana danısmadan seni dinlerse öyle olur yapmıs bir hataNapalım sevmiyorum şu adamı. Karakterini yani. Şarkıları fena değil ama. Ebru Gündeş gibi.![]()
@eskici Bana danısmadan seni dinlerse öyle olur yapmıs bir hataNapalım sevmiyorum şu adamı. Karakterini yani. Şarkıları fena değil ama. Ebru Gündeş gibi.![]()
Orada iş biraz daha zor, şarkı kapma vs. Zaten şarkı gönderme süresi hep toplam 1 gün oluyor.BŞB hakkında bilgim yok, ama onu da hallderiz yardımınla.![]()
Kimse anlamıyor bu dilden. Kimler geldi kimler geçti @Forumdash abicin bile çözemedi, hala çevirisini bile zor yapıyoruz.
İyi şarkı dinleyip oy verde moralin yerine gelsin. Bu hafta iyi şarkılar var.Aman aman kimseden merhamet dilenmiyorum ben...
1 gün mü, iyiymiş.Orada iş biraz daha zor, şarkı kapma vs. Zaten şarkı gönderme süresi hep toplam 1 gün oluyor.
------
Kimse anlamıyor bu dilden. Kimler geldi kimler geçti @Forumdash abicin bile çözemedi, hala çevirisini bile zor yapıyoruz.@slhttnmtl
------
İyi şarkı dinleyip oy verde moralin yerine gelsin. Bu hafta iyi şarkılar var.![]()
Birde geçen sezonun şarkıları kullanılmayacaktı, onun listesi bile hazır.1 gün mü, iyiymiş.![]()
Niye öyle bir şey var? Kullanılsın, ne olacak.Birde geçen sezonun şarkıları kullanılmayacaktı, onun listesi bile hazır.![]()
Herkes aynı şarkıları kullanırsa yarışmanın tadı kalmaz.Niye öyle bir şey var? Kullanılsın, ne olacak.Herkes ikinci bir şansı hak eder.
![]()
Ay bayılacağım...Orada iş biraz daha zor, şarkı kapma vs. Zaten şarkı gönderme süresi hep toplam 1 gün oluyor.
------
Kimse anlamıyor bu dilden. Kimler geldi kimler geçti @Forumdash abicin bile çözemedi, hala çevirisini bile zor yapıyoruz.@slhttnmtl
------
İyi şarkı dinleyip oy verde moralin yerine gelsin. Bu hafta iyi şarkılar var.![]()
@pompy in pompyce ve benim Giresuncamı ikimizden baskası anlayamazOrada iş biraz daha zor, şarkı kapma vs. Zaten şarkı gönderme süresi hep toplam 1 gün oluyor.
------
------
Canın ne zaman isterse
E o kadar anaokul öğretmenisin@pompy in pompyce ve benim Giresuncamı ikimizden baskası anlayamazZaten 2014 den beridir buyüzden değişmez basroluyum @pompy ın birbirimizi bir biz anlıyoruz konusurken
![]()
![]()
@slhttnmtl @xemrexxx @eskici @serhatt @MasacRE @Maskeli Fedai
İkinizi de doğru dürüst Türkçe öğretmeli.@pompy in pompyce ve benim Giresuncamı ikimizden baskası anlayamazZaten 2014 den beridir buyüzden değişmez basroluyum @pompy ın birbirimizi bir biz anlıyoruz konusurken
![]()
![]()
@slhttnmtl @xemrexxx @eskici @serhatt @MasacRE @Maskeli Fedai
Ekim":
Bana düşük puan verebilir, o yüzden bulaşmak istemiyorumÇocuğu ikna et diyorum, yaptığın şeye bak.Neyse @serhatt @xemrexxx @phoebebuffay @dreamy @The_Erinch @denizz19 @Alos @batuhankaralar seferber olsun en iyisi.
Jüri üyemiz olan @BARON男爵'un gönlünü alıp oy kullandırın hemen.
![]()
Oylama için son 6 saate girdik. Oy kullanmayı unutmayın!
@Aserat @BARON男爵 @Sherlock @Yiğitt @Gerekli24 @EmreCan @Billy Kane @Cervantes @781Ens @pompy @MayısKralı @MEnes @serhatt @xemrexxx @tolgab @-potterhead-
An itibariyle hallettim.@Sherlock oy kullanmadın mı...
Ben zaten elitimBana özenip elit olmaya davet ediyorum seni.![]()