Gülecektim de ağzım felç oldu, bir daha olmasın.Gece gece güldüreyim dedim seni
Gülecektim de ağzım felç oldu, bir daha olmasın.Gece gece güldüreyim dedim seni
Hadise niye bırakmışSonuçta önemli bir yeri devraldın, hazırlıklarını yap
Acun’un programı diye miGülşen resmen kendini harcatacak orada. @eskici
Bu verdiği arada özlenmiştir, izlenecek bence
Ben Macun'u asla izlmeiyorum malum, ne diyeyim ki. Bir Gülşen fanı olarak bu gelişme üzdü beni.
Nereden biliyorsun?Acun’un programı diye mi
Hep aynı şeylerden sıkıldım ve Acun yeni bir yarışmanın telif haklarını almıştı, orasıyla görüşüyorum bakalım TV8'e yapıcaz onu daHadise niye bırakmış
Acun’un programı diye mi
Acun’u sevmiyorsun ya oradan biliyorum ama yarışmaya kalite katacaktır GülşenimBen Macun'u asla izlmeiyorum malum, ne diyeyim ki. Bir Gülşen fanı olarak bu gelişme üzdü beni.
------
Nereden biliyorsun?
Bence Hadise yerine Seda gitse daha iyi olurdu Gülşen ve Hadise iyi bir ikili olurduHep aynı şeylerden sıkıldım ve Acun yeni bir yarışmanın telif haklarını almıştı, orasıyla görüşüyorum bakalım TV8'e yapıcaz onu da
Aşığım buna
İkisine de bayılıyorum, ikisini de istiyorum.@serhatt ikincisine bayılıyor diye biliyorum. Ama ilki makul, daha terbiyeli bir şeye benziyor.
Alamancı juriden atmaya çalısıyor @eskici yi baskan olarak korusana @serhattRoma'yı nasıl yakıyordu? Benzinle mi?
Geçmiş olsun, e sicili tertemizmiş demek ki.
------
@eskici elenince o gece kim var kim yok herkesin mesajına diss atmıştı. @Çiğdem @slhttnmtl @The_Erinch @Emre Ozansoy
Çok uğraştığım biriydi sen kaçırdın tabiOha artık Çağatay'a da zibidi diyorsa Burak Deniz/Sevinç'i getir güllü bayılır sevinçten
Niye takmıs bu alamancı sanaKimsenin korumasına ihtiyacım yok
Oylarımı beğenmemişNiye takmıs bu alamancı sana
Serdar’a 1 verdiğimi ne zaman gördün
Mejeber dizisinde bana konusuyor gibiydi acıdım @keremYazık şimdi de yaşlandın
Ozaman oklava yanında yer alırSerdar’a 1 verdiğimi ne zaman gördün
Aa Çağatay'a iletiyorum hemen bu mesajını, video da çeker belki sana
Çokta yüz göz olmayalımAa Çağatay'a iletiyorum hemen bu mesajını, video da çeker belki sana
Fırsatı teptin yine haberin yokÇokta yüz göz olmayalım