Gülecektim de ağzım felç oldu, bir daha olmasın.Gece gece güldüreyim dedim seni![]()
Gülecektim de ağzım felç oldu, bir daha olmasın.Gece gece güldüreyim dedim seni![]()
Hadise niye bırakmışSonuçta önemli bir yeri devraldın, hazırlıklarını yap![]()
Acun’un programı diye miGülşen resmen kendini harcatacak orada.@eskici
Bu verdiği arada özlenmiştir, izlenecek bence![]()
Ben Macun'u asla izlmeiyorum malum, ne diyeyim ki. Bir Gülşen fanı olarak bu gelişme üzdü beni.
Nereden biliyorsun?Acun’un programı diye mi![]()
Hep aynı şeylerden sıkıldım ve Acun yeni bir yarışmanın telif haklarını almıştı, orasıyla görüşüyorum bakalım TV8'e yapıcaz onu daHadise niye bırakmış
Acun’un programı diye mi![]()
Acun’u sevmiyorsun ya oradan biliyorumBen Macun'u asla izlmeiyorum malum, ne diyeyim ki. Bir Gülşen fanı olarak bu gelişme üzdü beni.
------
Nereden biliyorsun?![]()
Bence Hadise yerine Seda gitse daha iyi olurduHep aynı şeylerden sıkıldım ve Acun yeni bir yarışmanın telif haklarını almıştı, orasıyla görüşüyorum bakalım TV8'e yapıcaz onu da![]()
Aşığım buna
İkisine de bayılıyorum, ikisini de istiyorum.
Alamancı juriden atmaya çalısıyor @eskici yi baskan olarak korusana @serhattRoma'yı nasıl yakıyordu? Benzinle mi?
Geçmiş olsun, e sicili tertemizmiş demek ki.
------
@eskici elenince o gece kim var kim yok herkesin mesajına diss atmıştı.@Çiğdem @slhttnmtl @The_Erinch @Emre Ozansoy
Çok uğraştığım biriydi sen kaçırdın tabiOha artık Çağatay'a da zibidi diyorsaBurak Deniz/Sevinç'i getir güllü bayılır sevinçten
![]()
Niye takmıs bu alamancı sanaKimsenin korumasına ihtiyacım yok![]()
Oylarımı beğenmemişNiye takmıs bu alamancı sana![]()
![]()
![]()
Serdar’a 1 verdiğimi ne zaman gördün
Mejeber dizisinde bana konusuyor gibiydi acıdımYazık şimdi de yaşlandın![]()
Ozaman oklava yanında yer alırSerdar’a 1 verdiğimi ne zaman gördün![]()
Aa Çağatay'a iletiyorum hemen bu mesajını, video da çeker belki sana
Çokta yüz göz olmayalımAa Çağatay'a iletiyorum hemen bu mesajını, video da çeker belki sana![]()
Fırsatı teptin yine haberin yokÇokta yüz göz olmayalım![]()
![]()
![]()