Emre Ozansoy
Moderatör
BŞB yeni sezon ne zaman?Geçen sezon BŞB'de Dansöz ile yarışacaktı izin vermemiştim. @eskici
BŞB yeni sezon ne zaman?Geçen sezon BŞB'de Dansöz ile yarışacaktı izin vermemiştim. @eskici
Bana özenip elit olmaya davet ediyorum seni.Farkımız tarzımız
Bilmiyorum, ne zaman yapalım? @Çiğdem @eskici @phoebebuffay @slhttnmtl @Alos @The_Erinch @denizz19BŞB yeni sezon ne zaman?
MS'den sonra ara vermeden tam gaz devam bence.
Şimdi demet oalrak düşünüp tekrar bakınca gülme aldı beni tövbe tövbe
O imkansız işte, o zaman çok işim var çünkü.MS'den sonra ara vermeden tam gaz devam bence.
İşlerini hallettikten sonra o zaman. Arayı fazla açmamak lazım.O imkansız işte, o zaman çok işim var çünkü.
MS bittiği gibi olsun bence
2-3 ay ara iyidir, kışa doğru yani.
Beni deŞimdi demet oalrak düşünüp tekrar bakınca gülme aldı beni tövbe tövbe
Ay bi düş artık yakamdan be of.Benim şarkım ruhuna iyi gelmiştir.
Bizim hızımıza yetişemezsin.Ayyy yine ne oldu geceden sabaha sizide yalnız bırakmaya gelmiyor @eskici
------
Kapağı diyorum profilinde maymunlar cehennemi gibi birşey varya @slhttnmtl @kerem @eskici @serhatt
Aaa demet avatarınmıs bende kapaktakı nasıl o diyorum
İşlerini hallettikten sonra o zaman. Arayı fazla açmamak lazım.
2-3 ay ara iyidir, kışa doğru yani.
İnşallah kışa doğru burada olurum, olamasam da @Emre Ozansoy sunar.MS bittiği gibi olsun bence
Ya da Aralık,Ocak gibi
Napalım sevmiyorum şu adamı. Karakterini yani. Şarkıları fena değil ama. Ebru Gündeş gibi.
Aman aman kimseden merhamet dilenmiyorum ben...
BŞB hakkında bilgim yok, ama onu da hallderiz yardımınla.İnşallah kışa doğru burada olurum, olamasam da @Emre Ozansoy sunar.