Belki seni ama oylarını asla. Toplantı yapacağım bu hafta sensiz. Seni de değelendirmeye alacağız çünkü.Herkes beni örnek alsa yarışmanın kalitesi artar asıl
Belki seni ama oylarını asla. Toplantı yapacağım bu hafta sensiz. Seni de değelendirmeye alacağız çünkü.Herkes beni örnek alsa yarışmanın kalitesi artar asıl
Beni de al toplantıyaBelki seni ama oylarını asla. Toplantı yapacağım bu hafta sensiz. Seni de değelendirmeye alacağız çünkü.
Rock mu seviyorsun pop mu hala anlamadım.Beni de al toplantıyaben kendimi de değerlendiririm
O kim?Oha artık Çağatay'a da zibidi diyorsaBurak Deniz/Sevinç'i getir güllü bayılır sevinçten
Burak DenizRock mu seviyorsun pop mu hala anlamadım.
------
O kim?
@serhatt ikincisine bayılıyor diye biliyorum.Burak Deniz
Burak Sevinç
Ayrı ayrı yazmamak için bu yöntemi kullandım birini getirsen yeter
Güzel olanı severimRock mu seviyorsun pop mu hala anlamadım.
------
O kim?
O ayrı ama Deniz'i de çok seviyor diye biliyorum bende
Bu çok mu güzeldi?Güzel olanı severim
Görmeyeli napmış o?O ayrı ama Deniz'i de çok seviyor diye biliyorum bendeYok be Sevinç daha terbiyeli, bunda ne ararsan var
En son Roma'yı yakıyordu, bir de çok yeni değil de, sanırım kaza yapmıştıBu çok mu güzeldi?
------
Görmeyeli napmış o?
Güzeldi tabiBu çok mu güzeldi?
------
Görmeyeli napmış o?
Roma'yı nasıl yakıyordu? Benzinle mi?En son Roma'yı yakıyordu, bir de çok yeni değil de, sanırım kaza yapmıştı
@eskici elenince o gece kim var kim yok herkesin mesajına diss atmıştı.Güzeldi tabiyaralarımı deşme şimdi, delirmiştim o gün
Hayır tabikide, kendisiyleRoma'yı nasıl yakıyordu? Benzinle mi?
Geçmiş olsun, e sicili tertemizmiş demek ki.
Büyük emek ister, saygılarRoma'yı nasıl yakıyordu? Benzinle mi?
------
@eskici elenince o gece kim var kim yok herkesin mesajına diss atmıştı.@Çiğdem @slhttnmtl @The_Erinch @Emre Ozansoy
Bizim Hikaye'de başrol olduğu için savunursun sandım tam tersi çıktı. Nereden geliyor bu antilik?Hayır tabikide, kendisiyle
Ne tertemizi be zibidi, eski dizisinde bile araba hırsızlığı yapan bir doktordu gerisini sen düşün
------
Büyük emek ister, saygılar@eskici
Oyuna geldin be benim biricik Barış'ım o halaBizim Hikaye'de başrol olduğu için savunursun sandım tam tersi çıktı. Nereden geliyor bu antilik?
Roma'yı nasıl yakıyordu? Benzinle mi?
------
@eskici elenince o gece kim var kim yok herkesin mesajına diss atmıştı.@Çiğdem @slhttnmtl @The_Erinch @Emre Ozansoy
Kafayı yemiştim o günHayır tabikide, kendisiyle
Ne tertemizi be zibidi, eski dizisinde bile araba hırsızlığı yapan bir doktordu gerisini sen düşün
------
Büyük emek ister, saygılar@eskici
O şarkıyla elenmemen mucize olurdu. Seni uyarmıştım birde, beni dinlemedin.Kafayı yemiştim o günsinirimi o şekilde çıkarttım
Aman boşver iyi yapmışsınKafayı yemiştim o günsinirimi o şekilde çıkarttım
Boşver onu, Feriha Bizim Hikaye'den daha iyiydi. Onu izle sen en iyisi.Oyuna geldin be benim biricik Barış'ım o halaAma yani babamın oğlu bile olsa sicili temiz değil işte
Forumun zevksizliğiO şarkıyla elenmemen mucize olurdu. Seni uyarmıştım birde, beni dinlemedin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?