Hain sus yeter artık büyücü büyücüüüüüüİşte, böyle hak verirsiniz bana.
Hain sus yeter artık büyücü büyücüüüüüüİşte, böyle hak verirsiniz bana.
Aynen yine de söylüyorum aşırı iddialı bir şarkı ama bizim forum zevksiz ben ne yapayım hiç hayal kirikligi yaşamadım şaşırmadım forum zevkineBen şakasına demiştim ama @denizz19 çok iddialı olduğunu düşünüyordu şarkısının. Bence o da hayal kırıklığı yaşadı.
Biz herzaman şeytancıyızHaksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır sende mi şeytan oldun
Konuş kız@denizz19 Hep iddalı MS de Ama bu şarkısı iyiydi gerçekten
Kendinden bahsediyorsun sanırım.Seni küçük yılaaaaan
dediğimmi çıktıSonuçlar ana sayfada açıklanmıştır, herkese teşekkürler.
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Teşekkür ederim beni yalnız bırakmadığın için.Eline, emeğine sağlık @kerem
Her zaman buradayım.Teşekkür ederim beni yalnız bırakmadığın için.
Çok fazla şarkısı yok ki en popüler şarkıları da cover zaten, ondan diyorum. Başkası olsa belki de ilk haftalarda elenirdi.@denizz19 illa denk gelmiştir yorumlarıma yeni kadın şarkıcılardan fena bulmadığım birisiydi oyüzden şey ediyorum
Simge zaten baya sevdiğim gelecek ms lerde denenbilir
Çiğdem seni şikayet edicem...Biz herzaman şeytancıyız