Emre Ozansoy
Moderatör
Galiba.@denizz19 kurtuldu ozaman o buralarda gitmez demiştim zaten @phoebebuffay
Galiba.@denizz19 kurtuldu ozaman o buralarda gitmez demiştim zaten @phoebebuffay
Diğer şeyleri takip edemiyorumkı @Emre Ozansoy da seni demişAy neyi merak ettin Tuğba elendi işte.
------
Pinhani kurtardı son puanlarla.
En son puan durumunda düşük gidiyordu Pinhani, ondan dedim.Diğer şeyleri takip edemiyorumkı @Emre Ozansoy da seni demiş
Tuğba'yı yolcu ettik sanırım...
Sunucuya baksana yarışmacının elenmesini aleni şekilde istiyor böyleleri profesyonel değil gerçi Birsen haberi paylaşmaktan özgünlük diye bir şeyi kalmamış@denizz19 kurtuldu ozaman o buralarda gitmez demiştim zaten @phoebebuffay
Merveyi istemiyordur yoksa seni her sunucu ister ben çeyreğe kadar getirip orda şutluyordum @Emre Ozansoy @kerem @The_ErinchSunucuya baksana yarışmacının elenmesini aleni şekilde istiyor böyleleri profesyonel değil gerçi Birsen haberi paylaşmaktan özgünlük diye bir şeyi kalmamış
Yalnız bu cidden doğru, demeyeyim diyordum ama sunucuların bu kadar dahil olduğu bir sezon hatırlamıyorum. Baya taraf tutuluyor.Sunucuya baksana yarışmacının elenmesini aleni şekilde istiyor böyleleri profesyonel değil gerçi Birsen haberi paylaşmaktan özgünlük diye bir şeyi kalmamış
Şarkıcıyı sevmiyorum ve fikrimi belirtiyorum. Ama "kötü" olduğu için ona bile tahammül edilmiyor. Sunucuyum diye de fikir belirtmeyeyim mi?Merveyi istemiyordur yoksa seni her sunucu ister ben çeyreğe kadar getirip orda şutluyordum @Emre Ozansoy @kerem @The_Erinch
Her hafta değişiyor şarkılar yarın öbürgünde seversiniz belki sabit bişi değil sonucta @denizz19Şarkıcıyı sevmiyorum ve fikrimi belirtiyorum. Ama "kötü" olduğu için ona bile tahammül edilmiyor. Sunucuyum diye de fikir belirtmeyeyim mi?
Ben şakasına demiştim ama @denizz19 çok iddialı olduğunu düşünüyordu şarkısının. Bence o da hayal kırıklığı yaşadı.@denizz19 kurtuldu ozaman o buralarda gitmez demiştim zaten @phoebebuffay
Kusura bakma eyupcum acele oldu ama haftaya daha iyisi olucakMutsuz eden bir puan. @EmreCan
Olur da Yaramızda Kalsın ile gelirse zaten iyi puan vereceğimi söyledim kaç hafta önce, onun dışında hiç bir şarkısını sevmiyorum.Her hafta değişiyor şarkılar yarın öbürgünde seversiniz belki sabit bişi değil sonucta @denizz19
Kimse senin gibi sevmiyor anne diyesim geldiMerveyi istemiyordur yoksa seni her sunucu ister ben çeyreğe kadar getirip orda şutluyordum @Emre Ozansoy @kerem @The_Erinch
Hay ağzını öpeyim ne güzel söyledin. İyice ayaklar baş olduYalnız bu cidden doğru, demeyeyim diyordum ama sunucuların bu kadar dahil olduğu bir sezon hatırlamıyorum. Baya taraf tutuluyor.
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır sende mi şeytan oldun@Emre Ozansoy az yapıyor sana @EmreCan
Şeytan burada sensin.Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır sende mi şeytan oldun