eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 6. Hafta Sonuçları

Bu Haftaki Şarkılarını Nasıl Buldunuz?

• Beğendim

Oy: 17 63.0%
  • Fena Değil

Oy: 6 22.2%
  • Beğenmedim

Oy: 4 14.8%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
Martılar çok yeni bir şarkı olduğu için en azından üçüncülüğü hak etmişti ama sağlık olsun :A Edis benim de yeni yeni dinlemeye başladığım bir şarkıcı o yüzden sonuca tepkili değilim :D

Hedefim 10 haftayı devirmek, bakalım başarabilecek miyim :F

hepinize teşekkürler.bu hafta iyi puan oylayanlara tekrardan teşekkürler.ayrıca öbür haftalarda da iyi puan oylayanlara çok teşekkürler.bu hafta eleneceğimi düşünmüyordum çünkü bu parça elenilir bir parça değildi.10 sezonda tuğbayla yarışsam bazı oylamalarda hep düşük puan alacağımı biliyorum.çok üzgünüm aslında ama buraya kadarmış sağlık olsun.yarışmaya şu iki şarkıyla veda ediyoruz Tuğbayla..

Eline sağlık @kerem yine güzel bir sonuclar oldu :bhr: :bhr: :bhr:

@The_Erinch zaten en yüksek verdiğim 2.şarkıydı @phoebebuffay @dreamy sizleride tebrik ederim :Z

@turkuaz 10.haftayı kesin görürsün diye düşünüyoırdum ama @mesmeso gibi bir kaza yaşadın sanırım oralara ikinizde gidersiniz diye düşünüyordum geçmiş olsun :(

1628540831310.png

Geceyi sayenizde muazzam bir puanla;lider bitirdik;
Yüreğinize sağlık.

Bu hafta yükselerek ikinci sıraya gelen @dreamy İsotumu gönülden tebrik ediyorum;

Yükselişine devam eden ve üst sıralarda yerini sağlamlaştırmaya devam eden @phoebebuffay tebrikler.

@Tolstoyevski Bir tık ağır gelmiş olabilir şarkı onun etkisi olsa gerek ama daha öncede dedim inanılmaz bir yelpazen var;çok daha iyi sonuçlar gelecektir.

Ve son olarak @Turkuazz "Benim O" dinleyemedik; canın sağolsun;gönlüne sağlık; naifliğinden birşey kaybetme.

@kerem Emeğine sağlık; son 3 oyu unutmanda nazar boncuğun olsun 😉

Kapanışda gecenin galibi ile sizleri başbaşa bırakıyorum;
herkese iyi geceler;
tekrardan gönlünüze sağlık

hepinize teşekkürler.bu hafta iyi puan oylayanlara tekrardan teşekkürler.ayrıca öbür haftalarda da iyi puan oylayanlara çok teşekkürler.bu hafta eleneceğimi düşünmüyordum çünkü bu parça elenilir bir parça değildi.10 sezonda tuğbayla yarışsam bazı oylamalarda hep düşük puan alacağımı biliyorum.çok üzgünüm aslında ama buraya kadarmış sağlık olsun.yarışmaya şu iki şarkıyla veda ediyoruz Tuğbayla..

Keşke daha iddialı bir parça kullansaydın. Geçmiş olsun. :(

• Beğendim
Reactions: Turkuazz

Benim o şarkı çook güzel elveda kendine dikkat et.

• Beğendim
  • Beğendim

Keşke biraz daha iddialı şarkı ile gelseydin de 10. haftayı görebilseydi Tuğba Yurt. :( Sağlık olsun.

• Beğendim
Eline sağlık @kerem yine güzel bir sonuclar oldu :bhr: :bhr: :bhr:

@The_Erinch zaten en yüksek verdiğim 2.şarkıydı @phoebebuffay @dreamy sizleride tebrik ederim :Z

@turkuaz 10.haftayı kesin görürsün diye düşünüyoırdum ama @mesmeso gibi bir kaza yaşadın sanırım oralara ikinizde gidersiniz diye düşünüyordum geçmiş olsun :(
Strateji yapmak bu yüzden önemli işte. :(

Teşekkür ederim. Her zamanki gibi arkamda olduğun için. :bhr:
------

Ekli dosyayı görüntüle 107093
Geceyi sayenizde muazzam bir puanla;lider bitirdik;
Yüreğinize sağlık.

Bu hafta yükselerek ikinci sıraya gelen @dreamy İsotumu gönülden tebrik ediyorum;

Yükselişine devam eden ve üst sıralarda yerini sağlamlaştırmaya devam eden @phoebebuffay tebrikler.

@Tolstoyevski Bir tık ağır gelmiş olabilir şarkı onun etkisi olsa gerek ama daha öncede dedim inanılmaz bir yelpazen var;çok daha iyi sonuçlar gelecektir.

Ve son olarak @Turkuazz "Benim O" dinleyemedik; canın sağolsun;gönlüne sağlık; naifliğinden birşey kaybetme.

@kerem Emeğine sağlık; son 3 oyu unutmanda nazar boncuğun olsun 😉

Kapanışda gecenin galibi ile sizleri başbaşa bırakıyorum;
herkese iyi geceler;
tekrardan gönlünüze sağlık

Yine çok iyi bir iş çıkardın, tebrik ederim. İnşallah hep böyle devam eder. :Z