sütlü kahve modumuzu seviyoruzSerdar bu şarkıyla bile 10.olduysa geçmiş olsun. @Çiğdem
Hayır şarkısı var aslında ama ben albümlerinde klipsiz olan birçok şarkıyı kullanmadım akustik kullandımAy kendin bile diyordun, şimdi tersini savunma. Sanki yılların sanatçısı.
Resmen İsot'un ekmeğine yağ sürmüşsün. @phoebebuffay kızacaksan bana kızma, @Dosi'ye kız.
O kadar herkesin şarkısı var zaten.Hayır şarkısı var aslında ama ben albümlerinde klipsiz olan birçok şarkıyı kullanmadım akustik kullandım
Keşke daha iddialı bir parça kullansaydın. Geçmiş olsun.hepinize teşekkürler.bu hafta iyi puan oylayanlara tekrardan teşekkürler.ayrıca öbür haftalarda da iyi puan oylayanlara çok teşekkürler.bu hafta eleneceğimi düşünmüyordum çünkü bu parça elenilir bir parça değildi.10 sezonda tuğbayla yarışsam bazı oylamalarda hep düşük puan alacağımı biliyorum.çok üzgünüm aslında ama buraya kadarmış sağlık olsun.yarışmaya şu iki şarkıyla veda ediyoruz Tuğbayla..
="@12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @kerem @Çiğdem @Sherlock @offensive @The_Erinch @kerem @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf ve ilgili herkes
Benim o şarkı çook güzel elveda kendine dikkat et.hepinize teşekkürler.bu hafta iyi puan oylayanlara tekrardan teşekkürler.ayrıca öbür haftalarda da iyi puan oylayanlara çok teşekkürler.bu hafta eleneceğimi düşünmüyordum çünkü bu parça elenilir bir parça değildi.10 sezonda tuğbayla yarışsam bazı oylamalarda hep düşük puan alacağımı biliyorum.çok üzgünüm aslında ama buraya kadarmış sağlık olsun.yarışmaya şu iki şarkıyla veda ediyoruz Tuğbayla..
="@12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @kerem @Çiğdem @Sherlock @offensive @The_Erinch @kerem @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf ve ilgili herkes
@TurkuazzEline sağlık @kerem yine güzel bir sonuclar oldu
@The_Erinch zaten en yüksek verdiğim 2.şarkıydı @phoebebuffay @dreamy sizleride tebrik ederim
@turkuaz 10.haftayı kesin görürsün diye düşünüyoırdum ama @mesmeso gibi bir kaza yaşadın sanırım oralara ikinizde gidersiniz diye düşünüyordum geçmiş olsun
Keşke biraz daha iddialı şarkı ile gelseydin de 10. haftayı görebilseydi Tuğba Yurt. Sağlık olsun.hepinize teşekkürler.bu hafta iyi puan oylayanlara tekrardan teşekkürler.ayrıca öbür haftalarda da iyi puan oylayanlara çok teşekkürler.bu hafta eleneceğimi düşünmüyordum çünkü bu parça elenilir bir parça değildi.10 sezonda tuğbayla yarışsam bazı oylamalarda hep düşük puan alacağımı biliyorum.çok üzgünüm aslında ama buraya kadarmış sağlık olsun.yarışmaya şu iki şarkıyla veda ediyoruz Tuğbayla..
Strateji yapmak bu yüzden önemli işte.Eline sağlık @kerem yine güzel bir sonuclar oldu
@The_Erinch zaten en yüksek verdiğim 2.şarkıydı @phoebebuffay @dreamy sizleride tebrik ederim
@turkuaz 10.haftayı kesin görürsün diye düşünüyoırdum ama @mesmeso gibi bir kaza yaşadın sanırım oralara ikinizde gidersiniz diye düşünüyordum geçmiş olsun
Yine çok iyi bir iş çıkardın, tebrik ederim. İnşallah hep böyle devam eder.Ekli dosyayı görüntüle 107093
Geceyi sayenizde muazzam bir puanla;lider bitirdik;
Yüreğinize sağlık.
Bu hafta yükselerek ikinci sıraya gelen @dreamy İsotumu gönülden tebrik ediyorum;
Yükselişine devam eden ve üst sıralarda yerini sağlamlaştırmaya devam eden @phoebebuffay tebrikler.
@Tolstoyevski Bir tık ağır gelmiş olabilir şarkı onun etkisi olsa gerek ama daha öncede dedim inanılmaz bir yelpazen var;çok daha iyi sonuçlar gelecektir.
Ve son olarak @Turkuazz "Benim O" dinleyemedik; canın sağolsun;gönlüne sağlık; naifliğinden birşey kaybetme.
@kerem Emeğine sağlık; son 3 oyu unutmanda nazar boncuğun olsun 😉
Kapanışda gecenin galibi ile sizleri başbaşa bırakıyorum;
herkese iyi geceler;
tekrardan gönlünüze sağlık
Sorry aşko ama hiç olmadı bu şarkı kabul et.Tatiline devam etseydin keşke niye oy kullandın ki. @serhatt
Tebrik ederim, alabildiğin en iyi dereceyi aldın sanırım.Oyumda da dediğim gibi Tuğba Yurt'un çok fazla hit şarkısı yok, biraz erken bir katılımdı geçmiş olsun @Turkuazz
@The_Erinch @dreamy @phoebebuffay size tebrikler @kerem sana da teşekkürler