eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 5. Hafta

Aaa bu tuna olayını @pompy de diyordu gönülü aldatıyor diye ama ben sonradan bıraktım için bilmiyorum iyiki bilmiyorum

Tamer artık oynamıcam demiş
Biraz izledim netten. @pompy doğru demiş.Bizim evin halleride aynısını yaptılar.Böyle mi olacaktı adlı dizi dizinin yönünü değiştirdiler.Bu tip diziler Böyle mi Olacaktı ata dizisidir bence.Selami olsaydı aldatmazdı ahrelde Gönül'ü.

Reactions: Çiğdem
Ufak dokunuşlara gerek yok, yani dokunuşlar yapıp beni yormazsın bence.

Reactions: slhttnmtl
O ilk atv sezonu en iyisiydi ve karakterlerde haluk diğer hiçbir seride o atv sezonu gibi olamadı kemal bey öyle ismail öyle en iyi performansları o sezondaydı her oyuncunun diyeyim

Reactions: 12.Adam and Doğan
O ilk atv sezonu en iyisiydi ve karakterlerde haluk diğer hiçbir seride o atv sezonu gibi olamadı kemal bey öyle ismail öyle en iyi performansları o sezondaydı her oyuncunun diyeyim
Niyeyse hep atv 'dekiler daha iyi diyenler oluyor.2010 2012 de dahil.Başka kanalda batırdı diyenler var.TGRT sezonuda güzeldi.Acaba 2003 2004 atv'de olsaydı gene 3.sezonda süper derlerdi harelde.Benim için FOX bölümler daha güzel.Stardaki idare eder.Çünkü Meltem değişti.a2'de FOX bölümleri başa sardı

@eskici Serdarın albümünü kocasıyla gülşen ayarlayacakmış kimlerin hangi şarkıyı söyleyeceklerini

Siz bilsem ki yi okursunuz bence 90ların en hit şarkısını alıyor o kadın hep

------

o sezonda karakterlerin performansları çok üst düzeydi haluğu bozdular herşeyde haklı haluk boş konusan biri oldu fox sezonunda herşeyi tamir etmeye çalısıyor ve tamircileri sevmiyor ama atv sezonunda hiçbirşeye kesinlikle dokunmaz hatta anlamazdı bilmeye gerek yok hepsini bilen bir tamirci var nasılsa diye onlardan yana oluyordu

İsmail ve kemal amcayı zaten karakterleri batırdılar diğer serilerde
Oyuncuların performanslarını seviyorum ben atv olanda

Dizinin konusu karı koca anlaşamıyorlar.Çocuklar için katlanıyorlar.Evet aynen Haluk haklı hep.FOX'da haklıydı.Haluk ve Meltem diziden çıkmasaydı baştan 4 5 6 sezon sürerdi.Seray Sever ve Mesut Akusta her sezonda olsaydı keşke.

Reactions: 12.Adam and Doğan