eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 5. Hafta

Bilge Şende yerini tutamadı.Bende üzüldüm.
Gerçekten rahmetli olanları dizide anmaları lazım çocuklar duymasın bu cesareti gösteremedi vatan şaşması dizide engin öldü olarak anmadılar gitti buralardan başka yere diye geçiştirdiler 😱 😱 😱
------

Bize de büyük şeref verdi, sonuçta böyle bir yeşilçam oyuncusunu her dizi getiremiyor, hem de tam 6 bölüm
o diziye düşmandım tabikide

Ayşen Tekin anıldı hep.Kötü Kadın müzeyyen.Aynen Vatan Şaşmazı anmadılar.FOX sezonu hariç her sezon oynadı

Reactions: Çiğdem
Biliyorum
Ama senin gibi ecünnülere göre değildi bizim dizi 🥰 her şeyiyle kaliteli ve harikaydı 👌🏻
------

Evet.

Son sezonu zaten batırdılar kanal d olan dram dizisi yaptılar
Kısacası Böyle mi Olacaktı dizisine benzedi.Entrika mafya ,aldatma işine girdiler.Tuna başka kıza aşık oldu.Aile komediden reyting için batırdılar ama 2023 de gene olcak.Eskiden Çocuklar Büyüdü dizisi olurmu diye düşünürdüm.Oyuncular da ayrıldı çoğu.

İşin içine Tutku girince güzel olmuştu, ama doğru hikaye yazamadılar.
İyi hikaye yazsalar farklı bir final yapabilirlerdi.
Aaa bu tuna olayını @pompy de diyordu gönülü aldatıyor diye ama ben sonradan bıraktım için bilmiyorum iyiki bilmiyorum

Tamer artık oynamıcam demiş

------

Son düzenleme:
Reactions: 12.Adam and Doğan
Listemi yaptım ama yapmaz olaydım, çok şaşırtacak ve sert değişiklikler oldu ama sanırım sadece bu haftalık olacak, yarın gün içinde şarkıları dinlersem ufak dokunuşlar yapabilirim de bilemiyorum, 40 yıl düşünsem böyle bir liste aklıma gelmezdi de cidden sevmediğim şarkılar vardı.

Reactions: Emre Ozansoy