Oy göndermeyi unutur o.
Oy göndermeyi unutur o.
Adam hala hanzo, sadece senin zevklerin körelmiş
Bence bu dizide gerçek oyuncu oldu aaa cüneyt arkın bile varBurak o haliyle normalde antipatik geliyordu ama Sadakatsiz'in reklam arasına izlerken sevdim diziyi.
Gönder @EmreCan oklava koruması istiyorsanOy göndermeyi unutur o.O yüzden kimseye inmez.
Adam sahnelerinde oturuyor hep, ama o bile yetiyor.Bence bu dizide gerçek oyuncu oldu aaa cüneyt arkın bile var
Oyunculuğu da önceden beri iyiydi Cüneyt Arkın var diye gerçek oyuncu mu oluyorBence bu dizide gerçek oyuncu oldu aaa cüneyt arkın bile var
Ben deyince göndermiyor, sen deyince gönderir belki.Gönder @EmreCan oklava koruması istiyorsan
Senden kaçıyor zatenBen deyince göndermiyor, sen deyince gönderir belki.
Beni yanlış tanıtıyor.
Akasya Durağında Sinan vardı Rus karısı ve annesi para için yapmadığı şey kalmamıştı o aklıma geldi.Para olarak görüyorlarmıs demekki adamları tabi türk kızları olmadıkları için gelenek göreneklerizede şey değiller
Mustafa kütür kalmanın sırrını bana da verAyy bu benim adamların yabancı ecünnülerden çektiği nedir ayoll 😱 😱 😱 adamlar zaten iflas etmiş oturdukları evleri istiyorlar 😱😱😱 @Emre Ozansoy @xemrexxx @kerem @serhatt @eskici @xBUGRAx @MEnes @MasacRE @Sherlock @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @slhttnmtl @The_Erinch @Alos @Gerekli24 @Doğan @bazinga @Araf
Ekli dosyayı görüntüle 106773
Şeytan görsün yüzünü
Snob Magazin'in aktardığı habere göre, Serdar Ortaç, boşandığı eski eşi Chloe Loughnan'a 700 bin TL nafaka ödediğini buna rağmen dava açtığını ve evine haciz getirttiğini söyledi
------
@dreamy
@Çiğdem ecünnüsü elini açmış bekliyor korkuyorumBu ne negatiflik ya.Elenmezsin bence, gönder gelsin oyları.
YooooooBurada mesaj yazacağına oylarını yolla hadi.
Hala daha yalanlara devam ediyor.O beni ölümle tehdit etti ne iyisi beee
Gerçek olacak bu yalanın yakında.Şiddete uğruyorum @Emre Ozansoy tarafından help miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?