2023 Model Afet Güçverir olacak inşallah.
2023 Model Afet Güçverir olacak inşallah.
Aaa bu arada sen izlemiyorsundur ama kardeşlerim dizisine baya sardım bende @xBUGRAx avatarı2023 Model Afet Güçverir olacak inşallah.
Aaaa dizideki Kadir için izliyorsundur sen. .ss @xemrexxx
Serbestsin.
Bende hala okuyorum. bu lafı üzerime alabilirim o zaman.
Dahi derkenAçık havada çok kaldığın içindir. Kart halinle seni @eskici dahi kabul etmedi.
Her gece beraber olduğunuzdan dolayı.Dahi derken
Özel jüri olduğum için daha da önemli tabiGüzel puanların önemli Yusufçuğum
Maalesef Edis'in şarkısı telife takıldığı için mesajları tekrar düzenleyemem ama buradan @batuhankaralar adına hem şarkısını hemde recabını tekrar hatırlatalım. Şarkının tam hali ise son sırada oynatma listesinde de mevcuttur. Lütfen dinlemeden es geçmeyiniz ve oylarınızı olabildiğince erken gönderiniz.
(00:36 - 01:42)
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Yok öyle bir şeyHer gece beraber olduğunuzdan dolayı.
nasıl araştırmacı habercisin bul ayoll
En yeni model zibidi son modelEdis gibi parlak var mı yarışmadaBak ne güzel danslı klipleri var daha ben sana Martılar'ı dinleteceğim
Sen okuman bitmediği için okuyorsun @mrt-06 50 senedir okuyor babamın sınıf arkadaşıymış sıra çocuklardaSerbestsin.
------
Bende hala okuyorum. bu lafı üzerime alabilirim o zaman.
Ben doruk için bakıyorum @xBUGRAx hemen kızıl iblisi almısAaaa dizideki Kadir için izliyorsundur sen. .ss @xemrexxx
sen halledersinBeceremedim direkten döndü pandemi çıkınca @Çiğdem
Masumlar Apartmanı'nı izleseydin keşke.nasıl araştırmacı habercisin bul ayoll@kerem
------
En yeni model zibidi son model@serhatt @xemrexxx
------
Sen okuman bitmediği için okuyorsun @mrt-06 50 senedir okuyor babamın sınıf arkadaşıymış sıra çocuklarda@xBUGRAx
------
Ben doruk için bakıyorum @xBUGRAx hemen kızıl iblisi almıs@xemrexxx @kerem
------
sen halledersin
Okadar da değilMasumlar Apartmanı'nı izleseydin keşke.
Ben @The_Erinch @phoebebuffay @slhttnmtl @dreamy @Alos @Yiğitt @Emre Ozansoy hala severek izliyoruz. Bi' sen izleyemedin.Okadar da değilBen sana izledini duyunca @Aserat ın dizilerine ne bulasıyorsun demiştim o sevmiyor demiştin 😱😱😱
Kardeşlerim zaten ya Doruk ya Kadir için izlenir.nasıl araştırmacı habercisin bul ayoll@kerem
------
En yeni model zibidi son model@serhatt @xemrexxx
------
Sen okuman bitmediği için okuyorsun @mrt-06 50 senedir okuyor babamın sınıf arkadaşıymış sıra çocuklarda@xBUGRAx
------
Ben doruk için bakıyorum @xBUGRAx hemen kızıl iblisi almıs@xemrexxx @kerem
------
sen halledersin
Sendemi izliyorsunKardeşlerim zaten ya Doruk ya Kadir için izlenir.Yoksa izlenecek bir tarafı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?