Ortanca Sincabı topak altından çıkardık @Çiğdem sen kayboldun![]()
------
Saf saf sevinecek diye bekliyordum..Sen bu huysuz bunak neyi beğenmedi diye şaşkınlıkla bekliyordun![]()
![]()
![]()
Ortanca Sincabı topak altından çıkardık @Çiğdem sen kayboldun![]()
Saf saf sevinecek diye bekliyordum..Sen bu huysuz bunak neyi beğenmedi diye şaşkınlıkla bekliyordun![]()
![]()
![]()
bu oğlunu seviyorum; atacanımın minnoş bir kalbi var... dedesine mi çekmiş @Forumdash
Gözü çıkasıca. .ssSenin gibi bir gözü başka bir gözü başka bakıyor dilide hep dışarda hazır olda![]()
![]()
@kerem @slhttnmtl @serhatt
Gelip ben sonra gelirim diye kaçıp gitmiş onla aynı gitmiştik 1 yılı aştı
------
Saf saf sevinecek diye bekliyordum..![]()
Daha okuyacağım bir süre daha.![]()
@pompy Bile bitirdi gevur bir sevgilide bulmusbu oğlunu seviyorum; atacanımın minnoş bir kalbi var... dedesine mi çekmiş @Forumdash![]()
![]()
yoksa sincaba mı
![]()
Mantıklı.
Tabi ayol. .ssBizim gözümüce bişi olmasın yeter![]()
![]()
![]()
@xBUGRAx ile eğitim ateşimizi kimse söndüremez..Bizim gözümüce bişi olmasın yeter![]()
![]()
![]()
Yaaaaa güzel gözlü abimmm. seviyorum seni..bu oğlunu seviyorum; atacanımın minnoş bir kalbi var... dedesine mi çekmiş @Forumdash![]()
![]()
yoksa sincaba mı
![]()
Yok eltim bitirdi de KPSS kursuna gidecek.
biz @Forumdash a bu diyorduk
Belki çocuklarının öğretmeni olurum veli toplantılarında dedikodu yaparız.
@xBUGRAx Türkçe öğretmenimi olucaktı öyle bişi kalmıs aklımdaYok eltim bitirdi de KPSS kursuna gidecek.![]()
Çocuklarımın ve @mrt-06 ın öğretmeniBelki çocuklarının öğretmeni olurum veli toplantılarında dedikodu yaparız.![]()
@Cervantes den hazırlanıyordu.Evet ama bu sene temel oldu benim için umudum yok.![]()