eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 4. Hafta

Aaa fazla türk dizisi izlemiyorum ben osman çukur falan vardı zaten çukur bitti :( menejerimi ara oda bitti kardeşlerime sardım :A Barbarosu bekliyorum engin için denizli gemi yabancı film dizileri severdim denizde gecekmiş sanırım :A :A :A @kerem @xemrexxx @eskici @MasacRE @Maskeli Fedai @mrt-06 @Yiğitt @Emre Ozansoy @serhatt @Alos

Özellikle erkeklere hitap eden dizileri izliyor, sonradan şaşırmayın derim. :A @slhttnmtl @Emre Ozansoy

Aaa fazla türk dizisi izlemiyorum ben osman çukur falan vardı zaten çukur bitti :( menejerimi ara oda bitti kardeşlerime sardım :A Barbarosu bekliyorum engin için denizli gemi yabancı film dizileri severdim denizde gecekmiş sanırım :A :A :A @kerem @xemrexxx @eskici @MasacRE @Maskeli Fedai @mrt-06 @Yiğitt @Emre Ozansoy @serhatt @Alos

Kardeşlerim izleyip Kadir'e düşmüyorsan neyim :A Bizdeki çakma anca böyle oluyor git yabancı denizli film izlemeye devam et bırak bunu :A

Özellikle @The_Erinch ile dizinin en büyük takipçisiyiz diyebilirim. Yetişkinler bu işlerden anlıyor. :A
------

Kaç diss gelmişti bu espriye? :A

Hala devam ediyorsun. :A
@The_Erinch de @Forumdash abicimiz gibi yaşlandıkça kafayı sıyırmış :A :A :A @mrt-06
maxresdefault.jpg

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Kırgın Çiçekler çakmasına prim vermeyelim lütfen. Kalitenize yazık. :A @Emre Ozansoy @slhttnmtl
Zevksizlikte yarışırsınız artıkın :A
Barbaroslar izlenmez mi ya? 😱 Görüntüler harika, görüntüleri geçtim kadro harika. :Z :A
kardeşlerimmi kırgın çiçekleri andırıyor ama daha güzel o dizi :A :A :A

Engin zaten @xemrexxx in halitini geçti gibi artık :F

Forum İstatistikleri

Konular
171,866
Üyeler
8,462
Son Üye
erco