Yok, geç olduğu için hiç yollamadım bu sefer.Gene gitmiş geç yollamış![]()
Yarım saat var daha.Merkel teyzem tekmeyi bastı galiba alamancıya sonuçlar yok![]()
Çocuğu niye etiketliyorsun? Bu hafta moderasyon bende.Ay artık başlasın yavaş yavaş@Emre Ozansoy
Sayın Sunucu bu hafta kaç oy geldi?Çocuğu niye etiketliyorsun? Bu hafta moderasyon bende.![]()
Nesi şok.Bu hafta şok bir isim elendi! Hiç beklemezdim! 😱😱
Mesmesomu acaba tahmın ettınÇocuğu niye etiketliyorsun? Bu hafta moderasyon bende.
------
Bu hafta şok bir isim elendi! Hiç beklemezdim! 😱
@12.Adam @Angelica @Aserat @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @XanTier @eskici @Çiğdem
Ebru Gündeş o şarkı ile elenmemiştir diye tahmin ediyorum.Mesmesomu acaba tahmın ettın
Ebru gündeş eh idae eder.Ebru Gündeş o şarkı ile elenmemiştir diye tahmin ediyorum.Güzel seçimdi çünkü.
Sağlık olsun.Çocuğu niye etiketliyorsun? Bu hafta moderasyon bende.
------
Bu hafta şok bir isim elenecek! Hiç beklemezdim! 😱
@12.Adam @Angelica @Aserat @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @XanTier @eskici @Çiğdem
Bir isim var kafamda o mu acabaÇocuğu niye etiketliyorsun? Bu hafta moderasyon bende.
------
Bu hafta şok bir isim elenecek! Hiç beklemezdim! 😱
sltt gitmez o harelde hadiseydı
Evet, Hadise. Zaten şakasına diyorum.sltt gitmez o harelde hadiseydı
Aynen şakacısın baya deenizz gitmiştir belkiEvet, Hadise. Zaten şakasına diyorum.Elenmemiştir, yani öyle umuyorum.
![]()
35-40 arası oy geldi. Hesaplayamadım.Sayın Sunucu bu hafta kaç oy geldi?
Komik değil.