Aa hoşgeldin. Gözüm seni arıyordu iyi ki geldin.kolay gelsin @kerem ilk sonuclarıma yetiştim
Aa hoşgeldin. Gözüm seni arıyordu iyi ki geldin.kolay gelsin @kerem ilk sonuclarıma yetiştim
Normal puanlama daha güzeldi aslında ama böyle de güzel.Yardımcı sunucumuz olarak artık sende benim gibi puanlamaya başladın. Hayırlı uğurlu olsun.
Mega!!!!Sunucumuz @kerem'in oyları ile geceye başlıyoruz!
Yine her zamanki gibi özenle dinleyerek puanlarımı verdim. Herkese bol şans diliyorum.
Çok iyi.
16p)
Teoman
Mor ve Ötesi
maNga
Candan Erçetin
Model
İzel
Güzel.
13p)
Pinhani
Edis
Serdar Ortaç
Merve Özbey
İdare eder.
10p)
Tarkan
Tuğba Yurt
Hadise
Hiç beğenmedim.
7p)
MFÖ
Ebru Gündeş
Yeni Türkü
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Bu nasıl bir bakış açısı?Ben niyeyse bu hafta sondan 1.olacagim diyorum elenirsem de şaşırmam
güzel lafınıda ben ekliyim alamancı @keremSunucumuz @kerem'in oyları ile geceye başlıyoruz!
Yine her zamanki gibi özenle dinleyerek puanlarımı verdim. Herkese bol şans diliyorum.
Çok iyi.
16p)
Teoman
Mor ve Ötesi
maNga
Candan Erçetin
Model
İzel
Güzel.
13p)
Pinhani
Edis
Serdar Ortaç
Merve Özbey
İdare eder.
10p)
Tarkan
Tuğba Yurt
Hadise
Hiç beğenmedim.
7p)
MFÖ
Ebru Gündeş
Yeni Türkü
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Puanları kategorize etmiş.Normal puanlama daha güzeldi aslında ama böyle de güzel.
Sunucu gibi sunucu işte.Puanları kategorize etmiş.
Canlı performans ya ondan sevilmemiştirBu nasıl bir bakış açısı?
sonuclara müsait olucak şekilde hallettim buralarıAa hoşgeldin. Gözüm seni arıyordu iyi ki geldin.
Doğru aslında, herkesin sevebileceği bir şarkı değil gibiydi dinlediğimde. Neyse sağlık olsun, elenmez ise gelecek hafta verirsin belki.Hiç beğenmedim ama, benlik değil.
Eh bu da iş görür, teşekkürler @keremSunucumuz @kerem'in oyları ile geceye başlıyoruz!
Çok iyi.
16p)
Teoman
Mor ve Ötesi
maNga
Candan Erçetin
Model
İzel
Güzel.
13p)
Pinhani
Edis
Serdar Ortaç
Merve Özbey
İdare eder.
10p)
Tarkan
Tuğba Yurt
Hadise
Hiç beğenmedim.
7p)
MFÖ
Ebru Gündeş
Yeni Türkü
başla bakam ilk ben verdimyaBaşlıyoruz.
@Doğan
manga 9
serdar ortaç hande yener 2
candan erçetin 5
edis 1
tarkan 15
mfö 16
tuğba 3
ebru gündeş 4
teoman atiye 10
merve özbey 12