Yok, geç olduğu için hiç yollamadım bu sefer.Gene gitmiş geç yollamış
Yarım saat var daha.Merkel teyzem tekmeyi bastı galiba alamancıya sonuçlar yok
Çocuğu niye etiketliyorsun? Bu hafta moderasyon bende.Ay artık başlasın yavaş yavaş @Emre Ozansoy
Sayın Sunucu bu hafta kaç oy geldi?Çocuğu niye etiketliyorsun? Bu hafta moderasyon bende.
Nesi şok. Sabahtan beri diyoruz @slhttnmtl gitti diye.Bu hafta şok bir isim elendi! Hiç beklemezdim! 😱😱
Mesmesomu acaba tahmın ettınÇocuğu niye etiketliyorsun? Bu hafta moderasyon bende.
------
Bu hafta şok bir isim elendi! Hiç beklemezdim! 😱
@12.Adam @Angelica @Aserat @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @XanTier @eskici @Çiğdem
Ebru Gündeş o şarkı ile elenmemiştir diye tahmin ediyorum. Güzel seçimdi çünkü.Mesmesomu acaba tahmın ettın
Ebru gündeş eh idae eder.Ebru Gündeş o şarkı ile elenmemiştir diye tahmin ediyorum. Güzel seçimdi çünkü.
Sağlık olsun.Çocuğu niye etiketliyorsun? Bu hafta moderasyon bende.
------
Bu hafta şok bir isim elenecek! Hiç beklemezdim! 😱
@12.Adam @Angelica @Aserat @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @XanTier @eskici @Çiğdem
Bir isim var kafamda o mu acabaÇocuğu niye etiketliyorsun? Bu hafta moderasyon bende.
------
Bu hafta şok bir isim elenecek! Hiç beklemezdim! 😱
Evet, Hadise. Zaten şakasına diyorum. Elenmemiştir, yani öyle umuyorum.sltt gitmez o harelde hadiseydı
Aynen şakacısın baya deenizz gitmiştir belkiEvet, Hadise. Zaten şakasına diyorum. Elenmemiştir, yani öyle umuyorum.
35-40 arası oy geldi. Hesaplayamadım.Sayın Sunucu bu hafta kaç oy geldi?
Belki de.Aynen şakacısın baya deenizz gitmiştir belki
Komik değil.Nesi şok. Sabahtan beri diyoruz @slhttnmtl gitti diye.